100 dingen die miljonairs doen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

100 dingen die miljonairs doen

De schrijver geeft een duidelijk beeld van het leven van diegenen die het financieel gemaakt hebben. Het boek is niet enkel een bron van informatie, tips en raadgevingen die hij vergaard heeft van enkele van de rijkste personen ter wereld, maar deze bestseller is duidelijk meer dan dat. Dit boek is ook een handleiding hoe men zich dient te motiveren om zijn doelstellingen te bereiken. We konden eigenlijk nauwelijks anders verwachten van deze gevierde leiderschapscoach en succesrijke ondernemer. Luister nu 30 dagen gratis luisteren naar 100 dingen die miljonairs doen.

Samenvatting

In 100 dingen die miljonairs doen legt Nigel Cumberland uit dat iedereen genoeg financiële reserve kan opbouwen om het leven te leiden dat hen tevreden maakt. Voor iedereen kunnen de redenen anders zijn om miljonair te worden. Van geen geldzorgen meer tot je eigen droomstek.

Cumberland, als schrijver en coach van 100 dingen die miljonairs doen slaagt erin de tips en denkwijze die hij van zelfgemaakte miljonairs heeft gekregen te analyseren en in modules om te zetten. Deze stapsgewijze opbouw zorgt ervoor dat je aanhoudend gemotiveerd blijft om je uiteindelijke doelstelling te bereiken

Aanrader voor?

100 dingen die miljonairs doen is een boek geschikt is voor elkeen. Van jongeren die hun leven willen plannen en waar dit boek een goede eyeopener kan zijn, tot diegenen met een carrière die hun leven willen veranderen en op zoek zijn naar totale onafhankelijkheid.

Een voordeel van dit boek is de uitgekiende manier waarop de praktische kennis wordt gecombineerd met direct toepasbare oefeningen en adviezen. Deze verschillende modules maken dit boek ook tot een perfect luisterboek.100 dingen die miljonairs doen is de perfecte begeleiding voor diegenen op zoek zijn naar rijkdom.

Luister gratis naar 100 dingen die miljonairs doen

Luisterboeken zijn zeer geliefd bij managers. Je boek wordt voorgelezen dus handig om te combineren met andere zakelijke activiteiten. Je hebt nu de unieke mogelijkheid om als gebruiker bij verschillende luisterboek apps. 30 dagen lang gratis te luisteren naar 100 dingen die miljonairs doen.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis