Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling lijkt een steeds belangrijkere rol te hebben waarbij iedereen op zoek is naar informatie om het beste uit zichzelf te halen. Het kan moeilijk zijn om motivatie te vinden als je in het ritme van het dagelijkse leven zit. Wanneer je wat inspiratie nodig hebt, maken audioboeken het mogelijk om het advies van 's werelds persoonlijke ontwikkelingsexperts in je oren te krijgen. Omdat je misschien niet altijd de tijd vindt om rustig te gaan zitten lezen, zijn luisterboeken een ideale manier om toch de informatie te krijgen die je wilt hebben. Bovendien luister je waar en wanneer jij dat wilt.

Essentialisme
Ons feilbare denken
Slaap
Leer mediteren in een week
De happy-happymethode
De Healing Code
Boeddha's business
De acht grote lessen van de natuur
21 dagen niet klagen
100 dingen die miljonairs doen
De edele kunst van not giving a fuck
De zeven geheimen van de schildpad
Vegan Vibes
Moeder genoeg
Nooit meer te druk

Tips van ervaringsdeskundigen in persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling kan op allerlei gebieden in allerlei vormen plaatsvinden. Het ruime assortiment luisterboeken geeft je bijvoorbeeld toegang tot de introductie naar mindfullness, yoga lessen, tips van life coaches en andere ervaringsdeskundigen. Of het nu gaat om psychische ontwikkeling of hele concrete tips over het organiseren van je financiën, er is een uitgebreide keuze om je persoonlijke groei een flinke boost te geven. Ook als je van nature eigenlijk geen lezer bent, is het een ideale manier om toch toegang te hebben tot de informatie waar je mogelijk al heel lang naar zoekt. De boeken zijn geschreven door zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs.

Luister gratis naar boeken over persoonlijke ontwikkeling

Zelfs voor mensen die van boeken houden, kan het een hele uitdaging zijn om de gelegenheid te vinden om te lezen. Velen vertrouwen daarom op audioboeken, een handig alternatief voor ouderwets lezen. Door het lezen van audioboeken train je zelfs een stukje van je persoonlijke ontwikkeling, namelijk luisteren en je aandacht bewaren. Je kunt ze zelfs beluisteren tijdens het sporten. In het genre vind je een ruime keuze aan titels, onderwerpen en auteurs. Je kunt ze nu allemaal voor een beperkte periode gratis beluisteren via de verschillende audiobook apps. Profiteer daarom van het aanbod en voel hoe krachtiger een gesproken woord is dan een geschreven woord!

Coaching Boeken