Gebruiksvoorwaarden

Onze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle pagina’s van Luisterboekenapps.nl (hierna aangeduid als Luisterboekenapps.nl of ´dienst´).

Hoe wij omgaan met persoonlijke informatie

Alle persoonlijke gegevens die we via de cookies op onze website Luisterboekenapps.nl verzamelen, worden anoniem opgeslagen en kunnen dus niet aan de gebruiker worden gelinkt. We zullen dus nooit informatie opslaan die de identiteit van de gebruiker zou kunnen onthullen. Houd er wel rekening mee dat er pagina’s van derden zijn gelinkt aan onze dienst en dat deze mogelijk een ander beleid voeren omtrent de opslag en verwerking van persoonlijke data.

Luisterboekenapps.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten en handelingen van derde partijen. Het is dan ook de eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker van onze dienst om zich op de hoogte te stellen van de gebruiksvoorwaarden van derden.

Onze verantwoordelijkheden

Luisterboekenapps.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke meningsverschillen, schade of conflicten tussen de gebruiker en derden. Wij zijn derhalve niet aansprakelijk en kunnen op geen enkele manier betrokken worden bij eventuele conflicten tussen de gebruiker en derden naar wie wij linken.

We streven ernaar om de informatie op deze pagina zo actueel mogelijk te houden, maar kunnen dit niet volledig garanderen.

Dit heeft onder andere te maken met het feit dat derden hun algemene voorwaarden sneller kunnen wijzigen dan wij ze kunnen bijwerken op onze website. Treft u ergens onjuiste of verouderde informatie aan op onze website, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen.

Aanpassingen van de gebruiksvoorwaarden

Luisterboekenapps.nl behoudt zich het recht voor om de gebruiksvoorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruikers zelf om vast te stellen welke gebruiksvoorwaarden gelden op het moment dat zij de website bezoeken. Daarom adviseren wij u om de gebruiksvoorwaarden met enige regelmaat te bekijken in verband met mogelijke wijzigingen.