Luisterboeken voor kinderen

Is je kind gek op boeken en verhalen, maar kan het zelf nog niet lezen en heb je niet altijd tijd om voor te lezen? Dan zijn audioboeken voor kinderen een perfecte oplossing. Luisterboeken voor kinderen zijn er in alle genres, voor alle leeftijden en met verschillende lengtes van luisterduur. Je kunt er samen met je kind naar luisteren of je kind kan er alleen naar luisteren, voor het slapengaan of onderweg in de auto. Deze boeken zijn een leuk alternatief voor spelletjes op de computer of films op de tablet. Luisterboeken zijn ook zeer geschikt voor kinderen die wel al zelfstandig kunnen lezen. Luisteren is net zo ontspannend als het lezen van een gewoon boek.

Kapsalon Romy
Avonturen van Rik en Roosje
De piraten van hiernaast: De pakjespiraat
De rover Hoepsika
De Rode Prinses
Saskia en Jeroen - Op stap
Thomas en de laatste draken
Winterdieren
De wens in het water
Dummie de mummie en de schat van Sohorro
Dummie de mummie en het geheim van Toemsa
Gemeen spel
Museum
Owen en de soldaat

De categorie luisterboeken voor kinderen omvat heel wat genres om uit te kiezen

De categorie luisterboeken voor kinderen omvat een enorme aan titels. Bovendien kun je kiezen tussen allerlei genres. Denk bijvoorbeeld aan een spannend of fantasierijk boek, een sprookje voor de allerjongsten, geschiedenisverhalen voor tieners of jeugdboeken met herkenbare situaties. Elke genre biedt interessante boeken. De kinderboeken van bekende schrijvers (zowel buitenlandse als Nederlandse auteurs) zijn allemaal beschikbaar als luisterboek. Het is zeker de moeite waard om te kijken wat er allemaal mogelijk is, voornamelijk omdat het je taak als ouder wat makkelijker zal maken wanneer je kinderen zich vervelen. Audioboeken voor je kind zijn net zo leerrijk als gewone boeken. Ook al lezen ze niet zelf, door het luisteren kunnen ze zich laten meevoeren in het verhaal en hun eigen wereld creëren.

Tags:
Luisterboeken voor kinderen Luisterboeken kind Luisterboek gratis kind

Profiteer nu gratis van luisterboeken voor kinderen

Sprookjes, een spannend avontuur of een beetje geschiedenis. Ben je benieuwd of je kind het leuk vindt om naar een boek te luisteren in plaats van het zelf te lezen of voorgelezen te worden? Of wil je van de ervaring genieten om niet voor te lezen maar samen te luisteren? Dit is een prima moment om het uit te proberen. Kies het genre waar je kind dol op is of laat hem/haar zelf een boek kiezen waar jullie samen naar kunnen luisteren. Je kunt nu voor een beperkte tijd gratis naar verschillende audioboeken luisteren. Op onze startpagina kun je alle apps vergelijken en de beste luisterboeken app voor jou vinden. Probeer vandaag nog een van de apps en open een hele nieuwe wereld voor uzelf en uw kind.