Storytel kortingscodes en aanbiedingen

Op deze pagina vindt u het aanbod van alle actuele kortingscodes van audioboekendienst Storytel terug die op dit moment actueel zijn. Door gebruik te maken van dit aanbod kunt u Storytel een beperkte periode kosteloos en vrijblijvend uitproberen. Dit geeft u de kans om uit te vinden of de audioboekendienst wat voor u is.

Actuele aanbiedingen en kortingscodes voor Storytel

Storytel 30 dagen gratis uitproberen

Begin direct met het beluisteren of lezen van de vele Nederlandstalige boektitels die Storytel u te bieden heeft. Dit aanbod geeft u namelijk de kans om 30 dagen lang het volledige assortiment e-books te lezen en de audioboeken te beluisteren.

We attenderen u er wel op dat dit aanbod enkel toepasbaar is op nieuwe accounts en dus niet voor reeds bestaande klanten.

30 dagen gratis

Audioboeken voor kinderen - 30 dagen gratis

Op dit moment zijn alle luisterboeken voor kinderen bij Storytel 30 dagen gratis beschikbaar (normaal 14 dagen).

De aanbieding kan alleen worden gebruikt als je Storytel nog niet eerder hebt geprobeerd. Je hebt geen code nodig om toegang te krijgen tot de aanbieding, klik gewoon op de onderstaande link die je naar de site van Storytel brengt.

30 dagen gratis

Storytel 14 dagen gratis uitproberen

Dit 14-daagse aanbod waarmee u geheel gratis toegang krijgt tot alle boektitels is één van de meest eenvoudige en veilige manieren om Storytel beter te leren kennen. Het aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten van Storytel, dus houdt hier rekening mee.

14 dagen gratis

Storytel Reader

Storytel Reader is een e-book reader van Storytel. Met het apparaat kun je zowel de boeken van Storytel lezen als luisteren.

De Storytel Reader is verkrijgbaar voor 129 euro. Deze aanbieding is inclusief 2 maanden gratis Storytel.

Bestel de Storytel Reader

Storytel voor studenten

Alle studenten krijgen korting als ze zich aanmelden voor Storytel. Je kunt het studentenaanbod bij Storytel 14 dagen gratis uitproberen.

14 dagen gratis

Storytel Family Plus - 30 dagen gratis

Een leuke aanbieding voor het hele gezin is de Storytel family plus. Hiermee gun je drie volwassenen en drie kinderen veel leesplezier en betaal je slechts € 6.66 voor het abonnement.

30 dagen gratis

Persoonlijke groei

Storytel biedt een ruime keuze aan luisterboeken over persoonlijke groei. Door deze aanbieding te gebruiken, luistert het hele gezin gratis 30 dagen naar elk willekeurig boek.

Pak deze korting

E-books

Storytel bestaat niet enkel uit luisterboeken. Met deze aanbieding heeft het hele gezin toegang tot de volledige bibliotheek van e-books. Bovendien zijn de e-books compatibel met elk apparaat.

Pak deze korting

Het perfecte geschenk

Een Storytel giftcard is het perfecte geschenk voor de liefhebbers van geweldige verhalen. Hiervoor heb je de keuze uit abonnementen vanaf een maand tot 12 maanden.

Koop een cadeaubon

De activatie van een Storytel campagnecode

Wil je gratis naar Storytel luisteren? Maar hoe werkt het nou precies met die kortingscodes? Wanneer u gebruik wilt maken van één van deze voordelige promoties van Storytel hoeft u enkel 5 eenvoudige stappen uit te voeren. Daarna kunt u direct gebruik maken van deze audioboekendienst.

  1. Beslis van welke aanbieding u graag zou willen profiteren.
  2. Selecteer hierna het aanbod van uw keuze en u wordt vanzelf omgeleid naar de website van Storytel.
  3. Vervolgens komt u geheel automatisch op de activatiepagina terecht van de Storytel kortingscode, alwaar deze voor u geactiveerd wordt.
  4. Nu volgt u stapsgewijs alle aanwijzingen op die op de pagina verschijnen, en u download tot slot de app van Storytel in uw appstore.
  5. Et voilà, uw gratis proefperiode op de Storytel app is gereed en u kunt direct beginnen met lezen of luisteren.
Tags:
Storytel campagnecode Storytel kortingscode Storytel aanbieding Storytel kortingsbon Storytel code Storytel korting Storytel 30 dagen gratis Storytel code 1 maand 2024 Storytel 2 maanden 2 euro Storytel maand gratis Storytel promotiecode Storytel gratis maand Storytel aanbod Storytel student Storytel-aanbieding voor oude klanten Storytel gratis proefperiode

Wat is Storytel?

Zoals u inmiddels waarschijnlijk wel zult begrijpen is Storytel één van de vele audioboekendiensten die op dit moment interessant voor u kunnen zijn. Storytel is echter geen nieuwe speler op de Nederlandse markt, want ze bieden hun diensten hier al sinds 2013 aan. Hun populariteit heeft de afgelopen jaren echter wel een vogelvlucht gemaakt, wat hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan de jarenlange ervaring die Storytel inmiddels heeft. Ze hebben de eerste kinderziektes inmiddels al lang en breed kunnen tackelen, en kunnen leren van eventuele fouten.

Wanneer u de app van Storytel gedownload hebt en ingelogd bent met een abonnement, krijgt u toegang tot duizenden boektitels om naar te luisteren. Het grootste gedeelte van de titels is overigens Nederlandstalig en Engelstalig. Maar dat is nog niet alles, want u hebt tevens de beschikking over een catalogus van meer dan 180.000 e-books die u op uw gemak kunt gaan lezen.

Een van de bijzonderheden van Storytel is overigens de selectie exclusieve boeken, speciaal gemaakt voor deze audioboekendienst. Dit is de zogeheten Storytel Original Series. Deze serie boeken geeft u als gebruiker exclusief toegang tot (luister)boeken die op geen enkele andere plek beschikbaar zijn.

Vragen over de kortingsbon van Storytel

Heb je altijd al eens willen weten wat de voordelen zijn van audioboeken, zodat je tijdens het wandelen naar een goed verhaal kunt luisteren? Of wil je in plaats van een grote stapel boeken eens een paar e-books meenemen op vakantie? Dan is dit jouw kans. Profiteer nu van de aanbieding om de app gratis uit te proberen.

Hoe lang kan ik gratis naar Storytel luisteren?

Normaal gesproken kun je gedurende 14 dagen gratis naar Storytel luisteren, maar met onze exclusieve code luister je nu tot 30 dagen gratis! De aanbieding geldt als je nog niet eerder een account bij Storytel hebt aangemaakt. Het is dus niet voor bestaande klanten.

Waarom kan ik de app van Storytel gratis proberen? Wat is het addertje onder het gras?

Maak je geen zorgen, het is geen trucje, maar gewoon een manier om meer inschrijvingen te bereiken. Als je niet wilt doorgaan als klant van Storytel, dan is het afmelden voordat de proefperiode voorbij is, het enige wat je in de gaten moet houden.

Hoe kan ik de Storytel kortingscode of aanbieding activeren?

Bij Storytel wordt het je niet moeilijk gemaakt. Als je de keuze maakt om het aanbod van 30 dagen gratis luisteren te aanvaarden, dan is het activeren van de kortingsbon eenvoudig. Van zodra je het aanbod aanvaard, komt je automatisch op de website van Storytel terecht. Met één klik op de kortingscode op deze pagina activeer je de aanbieding. Je hoeft dus geen speciale code of iets dergelijks in te voeren.

Daarna word je stapsgewijs op de site doorverwezen naar de app van Storytel, zodat je deze kunt downloaden. De app is nodig om de boeken op te kunnen halen en in jouw persoonlijke bibliotheek te zetten, zodat je ze op ieder gewenst moment kunt openen.

Als de app eenmaal geïnstalleerd is, ben je klaar om aan het eerste boek van jouw gratis 30 dagen te beginnen.

Welke betaalmethodes biedt Storytel?

Hoewel je geen betaling verschuldigd bent voor de eerste 30 dagen, wordt bij het activeren van de kortingscode toch een bankrekeningnummer gevraagd. Dit is niet bedoeld om het bedrag toch af te kunnen schrijven.

Behalve een eurocent als verificatie, ben je geen kosten verschuldigd. Maar als je na de proefperiode zo enthousiast bent waardoor je een abonnement wilt, dan kan het abonnement eenvoudig voortgezet worden. En dat allemaal zonder dat je jouw boek hoeft te onderbreken.

De gebruikte betaalmethodes zijn iDeal, of een creditcard, zoals Mastercard of Visa.

Hoeveel boeken heeft Storytel?

Het aanbod van Storytel bestaat uit duizenden titels. Voor kinderen, studenten en volwassenen. Je kunt genieten van romans, detectives, informatieve boeken of historische verhalen. Er is voor iedere smaak een boek. De boeken zijn natuurlijk in het Nederlands, maar ook een aanbod aan Engelse boeken is aanwezig.

Biedt Storytel zowel audioboeken als e-books?

Je kunt bij Storytel zowel genieten van audioboeken als e-books. Op die manier heb je in een enkele app de boeken van jouw favoriete schrijver bij elkaar en kun je kiezen.


De voordelen van Storytel

Storytel: steeds meer mensen maken gebruik van deze app en service om hun favoriete e-books en audioboeken te beluisteren. Het gaat immer om een app die heel wat voordelen biedt op het vlak van vrijheid, aanbod en service.

Er bestaan tegenwoordig echter heel wat apps waarmee je e-books en audioboeken kunt beluisteren. Dus wat maakt Storytel nu eigenlijk zo de moeite waard? Hieronder lees je meer, zodat je weet waarom het de moeite waard is om tijd én geld in deze app te investeren!

Dit is waarom je op Storytel moet vertrouwen

1. Updates over kortingen en het laatste nieuws
Ten eerste krijg je dankzij de Storytel app, Facebookgroep en Twitter- of Instagramgroepen altijd updates over de laatste boeken, en ook nieuws in verband met de website en updates over de service. Doordat het gaat om een échte community zie je daarbij ook de beoordelingen van andere mensen over populaire én minder populaire boeken. En dat maakt het natuurlijk meteen een stuk gemakkelijker om de knoop door te hakken als je twijfelt!
2. Een goedkoop abonnement afsluiten
Daarbij is een abonnement afsluiten bij Storytel helemaal niet zo duur: voor slechts 9,99 euro per maand geniet je van een ongelofelijke vrijheid en flexibiliteit voor het beluisteren van je favoriete e-book of audioboek. En dat is voor échte boekenwurmen natuurlijk een interessant voordeel. Zeker als je weet dat het aankopen van boeken, of bijvoorbeeld het aanschaffen van aparte audioboeken en e-books via het internet over het algemeen veel duurder is!
3. Cadeaukaarten geven aan een vriend of familielid
Een andere goede reden om je bij Storytel aan te sluiten? Je beschikt over de mogelijkheid om een familielid, partner, vriend of andere naaste te verwennen met een leuke giftcard van Storytel. Hiermee krijgt de ontvanger voor een bepaalde periode gratis toegang tot het enorme aanbod aan boeken. Je kiest als verzender tussen 1, 3, 6 of 12 maanden, én je kan de kaart via e-mail of geprint als cadeau geven. Perfect als je het lekker persoonlijk wilt maken of een echte verrassing kado wilt doen!
4. Veilig betalen voor je abonnement
Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk als je voor een online service of app betaalt. Bij Storytel kan je daarop rekenen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden, namelijk creditcard en iDEAL, zodat jouw betaalgegevens altijd beschermd blijven en je geen financiële zorgen hebt. Wil je graag meer info over je rekeningen en betalingen? Dan kan je altijd je persoonlijke account raadplegen of een vraag stellen aan de klantenservice van Storytel!
5. Flexibel luisteren naar de beste verhalen

Flexibiliteit is natuurlijk erg belangrijk als je op je eigen tempo en manier naar audioboeken of e-books wilt luisteren. Als je je favoriete e-book hebt gekozen, wordt het automatisch opgeslagen op je boekenkast. Audioboeken moet je echter wel zelf eerst downloaden en opslaan, om naderhand op je eigen tempo en tijdstip te kunnen lezen.

Perfect voor als je onderweg bent naar je vakantiebestemming met het vliegtuig, of bijvoorbeeld tijdelijk geen internet hebt. Ook geeft dit je de mogelijkheid om geld te besparen aan mobiele data als je geen wifi hebt en toch van je lievelingsboek wilt genieten!

6. Ontdek de leukste boeken
Het mag nogmaals gezegd worden: dankzij Storytel heb je altijd toegang tot de beste, bekendste en populairste boeken, en dat geeft je natuurlijk heel wat vrijheid. Of je nu op zoek bent naar de laatste thrillers die wereldwijd verkocht worden, of je wilt verdiepen in het aanbod aan verborgen schatten aan detective romans, alles is mogelijk. Zo bestaat er voor elke voorkeur of genre een oplossing, waardoor je oneindig veel leesvoer ter beschikking hebt.
7. Contacteer Storytel voor advies en info

Wil je graag meer info over Storytel, je abonnement, het aanbod aan boeken of iets anders? Dan kan je altijd contact opnemen met Storytel. Hierdoor gebruik je het online contactformulier via de website, of eventueel de Facebookgroep of een ander socialmedia-account.

Zo word je snel geholpen bij de zoektocht naar een antwoord op jouw vraag - en heb je dus meer tijd over om effectief aan het lezen te slaan. Meer dan genoeg voordelen dus, als je de Storytel app gebruikt!