Storytel kortingscodes en aanbiedingen

Op deze pagina vindt u het aanbod van alle actuele kortingscodes van audioboekendienst Storytel terug die op dit moment actueel zijn. Door gebruik te maken van dit aanbod kunt u Storytel een beperkte periode kosteloos en vrijblijvend uitproberen. Dit geeft u de kans om uit te vinden of de audioboekendienst wat voor u is.

Actuele aanbiedingen en kortingscodes voor Storytel

Storytel 30 dagen gratis uitproberen

Begin direct met het beluisteren of lezen van de vele Nederlandstalige boektitels die Storytel u te bieden heeft. Dit aanbod geeft u namelijk de kans om 30 dagen lang het volledige assortiment e-books te lezen en de audioboeken te beluisteren.

We attenderen u er wel op dat dit aanbod enkel toepasbaar is op nieuwe accounts en dus niet voor reeds bestaande klanten.

30 dagen gratis

Storytel 14 dagen gratis uitproberen

Dit 14-daagse aanbod waarmee u geheel gratis toegang krijgt tot alle boektitels is één van de meest eenvoudige en veilige manieren om Storytel beter te leren kennen. Het aanbod is enkel geldig voor nieuwe klanten van Storytel, dus houdt hier rekening mee.

14 dagen gratis

De activatie van een Storytel campagnecode

Maar hoe werkt het nou precies met die kortingscodes? Wanneer u gebruik wilt maken van één van deze voordelige promoties van Storytel hoeft u enkel 5 eenvoudige stappen uit te voeren. Daarna kunt u direct gebruik maken van deze audioboekendienst.

  1. Beslis van welke aanbieding u graag zou willen profiteren.
  2. Selecteer hierna het aanbod van uw keuze en u wordt vanzelf omgeleid naar de website van Storytel.
  3. Vervolgens komt u geheel automatisch op de activatiepagina terecht van de Storytel kortingscode, alwaar deze voor u geactiveerd wordt.
  4. Nu volgt u stapsgewijs alle aanwijzingen op die op de pagina verschijnen, en u download tot slot de app van Storytel in uw appstore.
  5. Et voilà, uw gratis proefperiode op de Storytel app is gereed en u kunt direct beginnen met lezen of luisteren.
Tags:
Storytel campagnecode Storytel kortingscode Storytel aanbieding Storytel code Storytel 30 dagen gratis Storytel code 1 maand 2021 Storytel promotiecode Storytel gratis maand Storytel aanbod Storytel-aanbieding voor oude klanten Storytel gratis proefperiode

Wat is Storytel?

Zoals u inmiddels waarschijnlijk wel zult begrijpen is Storytel één van de vele audioboekendiensten die op dit moment interessant voor u kunnen zijn. Storytel is echter geen nieuwe speler op de Nederlandse markt, want ze bieden hun diensten hier al sinds 2013 aan. Hun populariteit heeft de afgelopen jaren echter wel een vogelvlucht gemaakt, wat hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan de jarenlange ervaring die Storytel inmiddels heeft. Ze hebben de eerste kinderziektes inmiddels al lang en breed kunnen tackelen, en kunnen leren van eventuele fouten.

Wanneer u de app van Storytel gedownload hebt en ingelogd bent met een abonnement, krijgt u toegang tot duizenden boektitels om naar te luisteren. Het grootste gedeelte van de titels is overigens Nederlandstalig en Engelstalig. Maar dat is nog niet alles, want u hebt tevens de beschikking over een catalogus van meer dan 180.000 e-books die u op uw gemak kunt gaan lezen.

Een van de bijzonderheden van Storytel is overigens de selectie exclusieve boeken, speciaal gemaakt voor deze audioboekendienst. Dit is de zogeheten Storytel Original Series. Deze serie boeken geeft u als gebruiker exclusief toegang tot (luister)boeken die op geen enkele andere plek beschikbaar zijn.