Romans

Trieste en uitdagende boeken hebben hun plek in de wereld, maar er is genoeg ruimte voor andere boeken, zoals bijvoorbeeld een geweldig verhaal over ridders. Roman literatuur werd en is geschreven om van te genieten, zowel de vele klassiekers als de moderne boeken. Het is een genre dat door evenveel vrouwen als mannen wordt geschreven, waarbij verlangens, ervaringen en rijke innerlijke levens van mensen waarde krijgen en centraal staan. Bovendien is het een leuk genre dat je gegarandeerd een fijne tijd doet beleven op een regenachtige dag. Het goede nieuws is dat de beste romans 2022 nu ook allemaal te beluisteren zijn via luisterboek apps. Dit genre omvat essays, geschiedenis, gedichten, toneelstukken en zoveel meer. Wie interesse heeft in sterke, meeslepende verhalen, vindt dus gegarandeerd zijn gading in het ruime aanbod aan luisterboeken.

Alle goede dingen
De gevangene van de hemel
De schaduw van de wind
Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp
Het labyrint der geesten
Het spel van de engel
Lieg met mij
Onder de adelaar
Vrije woorden
Winter in Madrid

Romans

Op het gebied van Nederlandse romans is er een enorm aanbod aan luisterboeken. In de top 100 staan veel beroemde schrijvers met hun klassieke titels maar dat neemt niet weg dat er ook een groot aanbod is van moderne schrijvers die de moeite waard zijn. En er komen natuurlijk steeds weer nieuwe titels bij. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel bekende buitenlandse romanschrijvers die ook een vaste plaats hebben verworven in dit genre.

Er is niets fijner dan even niet aan de dagelijkse dingen te hoeven te denken en je mee te laten voeren in een goed verhaal, in andere culturen en zelfs in andere tijden. Door het luisteren naar een boek kun je op elk moment van de dag in een andere wereld stappen om de escapades en emoties van de hoofdpersonen te beleven.

Luister gratis naar romans - Gratis luisterboeken roman

Of het nu om historische romans gaat, of misschien om een romantisch verhaal, iets wat deels waargebeurd is, het maakt niet uit. Er is een enorme keuze aan titels om uit te kiezen. Maak kennis met de klassieke schrijvers en hun beroemde werken of kies juist voor een auteur die je nog niet kent en laat je verrassen.

Je kunt op elk moment van de dag beginnen luisteren of verder gaan waar je gebleven was in het verhaal. Lees in de trein, in de file of tijdens het hardlopen of opruimen. Wil je weten of romans een genre is wat bij je past? Of wil je gewoon de ervaring van audioboeken ontdekken? Profiteer nu van het aanbod en luister gratis voor een beperkte periode naar verschillende luisterboeken van om het even welk genre op diverse apps.