Nextory kortingscodes en aanbiedingen

Op deze pagina kunt u het aanbod van alle actuele kortingscodes van audioboekendienst Nextory terugvinden die op dit moment beschikbaar zijn. Met deze promoties kunt u Nextory voor een beperkte tijd, kosteloos en zonder risico uitproberen, zodat u er achter kunt komen of de dienst interessant voor u is.

Actuele aanbiedingen en kortingscodes voor Nextory

Nextory 40 dagen gratis uitproberen

Dit aanbod biedt u de mogelijkheid om 40 dagen lang het gehele assortiment audioboeken en e-books op Nextory kosteloos te beluisteren en te lezen. Er zijn vele Nederlandstalige titels, maar er is ook een zeer ruim aanbod boektitels in andere talen voor u beschikbaar.

We willen u er wel op attenderen dat dit een exclusief aanbod betreft dat enkel geldig is voor nieuwe klanten. U mag in het verleden dus nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van Nextory.

40 dagen gratis

Nextory 14 dagen gratis uitproberen

Deze code stelt alle klanten van Nextory in staat om de audioboekendienst 14 dagen lang kosteloos uit te testen. Ook voor dit aanbod geldt dat deze enkel te gebruiken is door nieuwe klanten van deze audioboekendienst.

14 dagen gratis

Grote collectie Kinderboeken van Nextory

Nextory is een echte gezinsvriendelijke app, dus het zal u niet verbazen dat de collectie kinderboeken enorm is. Dit leuke en leerzame genre is uiteraard ook tijdelijk 30 dagen kosteloos uit te proberen.

40 dagen gratis

Een gezinsabonnement van Nextory

De hoofddoelgroep van Nextory is hoofdzakelijk gericht op gezinnen, dus ook wanneer u een gezinsabonnement wilt afsluiten is dat uiteraard tijdelijk 30 dagen lang gratis uit te proberen. Zo'n gezinsabonnement biedt u de mogelijkheid om met het gehele gezin naar audioboeken te luisteren. U hoeft hiervoor overigens maar één account aan te maken.

30 dagen gratis

Een Nextory campagnecode activeren

Wilt u gebruik maken van één van de aantrekkelijke Nextory kortingscodes? Volg dan deze 5 eenvoudige stappen om de code te activeren, en u kunt direct gebruik maken van de audioboekendienst.

  1. Kies een van de aanbieding uit waarvan u wilt gaan profiteren.
  2. Klik vervolgens op het aanbod van uw keuze en u wordt vanzelf naar de website van Nextory geleid.
  3. U komt dan automatisch terecht op de activatiepagina waar de Nextory korting voor u geactiveerd zal worden.
  4. Volg vervolgens stap voor stap de aanwijzingen op de pagina en download de Nextory app in uw appstore.
  5. Uw Nextory abonnement is nu gereed en u kunt direct beginnen met luisteren of lezen.
Tags:
Nextory aanbieding Nextory campagnecode Nextory kortingscode Nextory aanbieding Nextory code Nextory 30 dagen gratis Nextory 40 dagen gratis Nextory 60 dagen gratis Nextory code 1 maand 2024 Nextory korting Nextory promotiecode Nextory gratis maand Nextory aanbod Nextory-aanbieding voor oude klanten Nextory gratis proefperiode

Wat is Nextory?

Nextory is een van origine Zweedse audioboekendienst welke al ettelijke jaren actief is in verschillende landen, waaronder Duitsland, Finland, Oostenrijk en Zwitserland. Sinds december 2020 is Nextory ook op de Nederlandse markt uitgerold, en biedt het haar klanten een groot assortiment Nederlandstalige luisterboeken en e-books. Er zijn daarnaast overigens ook veel Engelstalige titels te vinden.

Om gebruik te kunnen maken van de audioboekendienst, dient de gebruiker een account aan te maken, een abonnement af te sluiten en de app te downloaden. Vervolgens kan men voor een vast bedrag per maand alle beschikbare audioboeken beluisteren en e-books lezen via de app op een tablet of mobiele telefoon. De app is uiteraard beschikbaar voor zowel iOS systemen als voor Android toestellen.

Nextory biedt drie verschillende abonnementsvormen aan, zodat elke gebruiker het abonnement kan kiezen dat het beste bij zijn of haar situatie past. Deze abonnementen hebben overigens geen verplichte looptijd, wat dus de vrijheid biedt om het abonnement op te zeggen of te pauzeren wanneer men dat wenst.