Over ons

Luisterboekenapps.nl is een site die verschillende luisterboeken apps welke in Nederland beschikbaar zijn voor je vergelijkt. Apps om naar luisterboeken te luisteren zijn nog een vrij nieuw concept en de consument weet vaak nog niet precies waar zij op moeten letten als er voor een dergelijke applicatie wordt gekozen. Dit is dan ook precies de reden dat we deze website hebben opgezet, zodat men hier de verschillende luisterboeken apps kan vergelijken. Via deze service kan er eenvoudig en snel een applicatie gevonden worden die aan de behoefte voldoet.

Hoe het in zijn werk gaat

We kunnen een commissie ontvangen voor elke gebruiker die één van de luisterboek toepassingen gaat gebruiken die wij op onze site vermelden. De betreffende apps kunnen ons echter geen hogere commissies of andere bonussen uitbetalen om een betere aanbeveling te krijgen dan concurrerende apps. De aanbeveling is dus niet gebaseerd op de hoogte van de commissie die we ontvangen, maar puur op de eigenschappen van de app zelf. In onze aanbeveling nemen we bijvoorbeeld de prijs van de app en het aanbod van de app mee in onze overweging. Daarnaast houden we rekening met het gebruiksgemak van de app en de algemene functionaliteit van de applicatie.

Iedere recensie die op onze website wordt geplaatst is geschreven door een onafhankelijke auteur. Deze auteurs hebben geen financieel belang bij het aanbevelen van een bepaalde applicatie. Wanneer deze auteurs een bepaalde app aanraden ten opzichte van andere applicaties is dit puur gebaseerd op eigen bevindingen, en dus niet op financieel gewin. Hierdoor zijn onze bezoekers er zeker van dat de aangeboden informatie ook daadwerkelijk gebaseerd is op de kwaliteit van een app en niet op de hoogte van de commissie.

Daarnaast geven wij ook boekentips als extra service. Dit maakt het eenvoudiger om nieuwe boektitels te ontdekken die je kunt beluisteren. Je kunt bovendien ook diverse aanbiedingen en kortingscodes op onze website vinden waarvan je gebruik kunt maken. Dit biedt je de mogelijkheid om luisterboeken gratis te beluisteren.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan onze website en een luisterboeken app vindt die bij je past.

Contact

Mocht je vragen hebben of om een andere reden contact met ons op willen nemen, stuur ons dan een e-mail. Het e-mailadres is: info@luisterboekenapps.nl