Fantasy & Sci-fi

Fantasy & Sci-fi hoeven geen spiegelbeeld van de werkelijkheid te zijn om boeiende verhalen te kunnen bieden over ernstige sociale en politieke kwesties. Het feit dat de setting of personages buitengewoon zijn, kan juist de reden zijn waarom dit genre zo krachtig en waardevol is. Het lezen van Fantasy & Sci-fi kan je helpen de wereld beter te begrijpen.

In plaats van je vermogen om met de realiteit om te gaan binnen de beperkingen te houden, kan het luisteren naar creatieve verhalen je vermogen vergroten om de realiteit beter te begrijpen op basis van wetenschap. Boeken uit dit genre bieden je een oneindig aanbod aan spannende en avontuurrijke verhalen.

Bitterzoet
Blokken
Cinder
Cress
Karakter
Levana
Scarlet
List & Leugens
Het meisje in de toren
Hex
Kraai & Koninkrijk
Winter
De Beer en de Nachtegaal
De verloren Kolonie

Welkom in de wereld van Fantasy & Sci-fi

Het genre Fantasy & Sci-fi omvat een enorm aanbod van nationale en internationale schrijvers. Het genre is ook weggelegd voor alle leeftijden. Of het nu om superhelden gaat, tovenaarsleerlingen of buitenaardse wezens, onder de paraplu van Fantasy & Sci-fi is alles mogelijk! In deze categorie is geen enkel onderwerp onwaarschijnlijk.

Veel Fantasy & Sci-fi boeken zijn ook verfilmd, waardoor de karakters tot leven zijn gekomen op het doek. Maar er is niets mooier en leuker dan jezelf te verliezen in een van de verhalen door zelf een beeld te vormen van deze bijzondere wereld terwijl je luistert, wat trouwens een van de redenen is waarom Fantasy & Sci-fi zo succesvol is.

Luister gratis naar Fantasy & Sci-fi

Luisterboeken in het genre Fantasy & Sci-fi zijn zeer geschikt om tijdens een lange treinreis te beluisteren, op vakantie of wanneer je een warme zomermiddag in de tuin doorbrengt. Verplaats je in een andere wereld en laat je meeslepen in de onwaarschijnlijke avonturen, vol fantasie en met een vleugje wetenschappelijke elementen.

Heb je nooit boeken in dit genre gelezen en ben je benieuwd of deze spannende wereld met eindeloos avontuur iets voor jou is? Dan heb je nu de mogelijkheid. Profiteer van het aanbod en luister voor een beperkte periode gratis naar Fantasy & Sci-fi luisterboeken via de diverse apps op deze pagina.