Economie & Zakelijk

De categorie Economie & Zakelijk heeft een enorm aanbod beschikbaar in de vorm van luisterboeken. Deze boeken geven je onder andere inzicht op het gebied van management, economie, coaching en financiële aspecten van bedrijfsvoering. De boeken zijn over het algemeen geschreven door ervaringsdeskundigen uit de zakenwereld, door professionele coaches en hoogleraren van diverse universiteiten. Het aanbod varieert van boeken voor de individuele lezer die zichzelf wil ontwikkelen tot tips voor zaakvoerders voor het leiden van hun onderneming. Er is keuze uit diverse onderwerpen, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van je leiderschap en het beter beheren en optimaliseren van het rendement van je website (om er een paar te noemen!).

Gung Ho!
Managers op het matje: Meer impact met Fysiek Leiderschap
Mintzberg in essentie: 42 korte verhalen voor de manager
Geld
Alles is verkopen
We love communities
De strijd om Uber
Echte leiders dienen: Voor leiders die het verschil maken
Ontwerp je persoonlijke missie
Schrijven voor SEO

Lees waar en wanneer je wilt

In een zakelijke wereld waarin tijd geld is, is het vaak lastig om een moment te vinden om rustig te gaan zitten lezen. Zelfs al kunnen de boeken een welkome aanvulling zijn op je dagelijkse activiteiten en kan de informatie nuttig zijn om je professionele werkzaamheden te optimaliseren, het blijft moeilijk. Het goede nieuws is dat je met een luisterboek toch dat boek kunt 'openslaan' dat je al heel lang wilt lezen. Je leest op de momenten dat het jou uitkomt, bijvoorbeeld onderweg naar het werk, in de auto of de trein. Met diverse nuttige onderwerpen op het gebied van bedrijfsvoering, onderhandelen en coachen. Voor beginners en professionals.

Luister gratis naar Economie & Zakelijk

Heb je weinig tijd om te lezen, maar ben je wel op zoek naar boeken die je meer kunnen vertellen over het verbeteren van je onderhandelingspositie op het werk of je de weg kunnen tonen naar een gezonde economische onderneming? Mogelijk ben je geinteresseerd in de verhalen van ervaringsdeskundigen en de tips die zij geven op het gebied van management. Of je nu een beginnend ondernemer bent of al enige jaren ervaring hebt in de bedrijfswereld, er is voldoende keuze aan luisterboeken op alle gebieden en niveaus. Profiteer nu om gratis enkele audioboeken te beluisteren via de verschillende luisterboekapps op deze pagina!