21 dagen niet klagen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

21 dagen niet klagen

Ga jij de uitdaging aan? Lukt het jou 21 Dagen niet te klagen? Volgens Kevin Weijers is de definitie van klagen het geven van feedback zonder de intentie te hebben iets te willen veranderen. Weijers formuleert regels: niet klagen, niet schelden, niet negatief praten over mensen. Als het discutabel is of het wel of geen klacht is, is het een klacht. Je mag best iets aan de kaak stellen, zolang je maar met een oplssing komt. Je kunt 21 Dagen niet klagen nu 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

Het boek 21 Dagen klagen van Kevin Weijers draait erom dat je je bewust bent van jezelf. Sta je er wel eens bij stil hoe vaak je eigenlijk klaagt? Klagen heeft nooit meerwaarde, dus probeer het eens: lees en volg 21 Dagen niet klagen.

Want als je er bij stil staat, leer je ervan. Telkens als er een klacht of negativiteit door je aderen stroomt, weet je: ik doe het weer. Met 21 Dagen niet klagen leer je anders naar jezelf kijken. Je buigt het om tot iets positiefs.

Aanrader voor wie?

Wist je bijvoorbeeld dat een mens gemiddeld 73 keer per dag klaagt? Jij dus ook. Het is puur menselijk, maar wel goed om soms bij stil te staan. Buig die klacht om tot iets constructiefs. Tot iets moois, iets positiefs. Eenieder die klaagt zal dit boek graag lezen.

Je doet op dag één een polsbandje om. Houd je score bij. Een voorbeeld? Je gaat met de auto naar je werk en staat wéér in de file. In plaats van erover klagen, denk je na hoe je dit kan voorkomen. Eerder of later vertrekken? Het openbaar vervoer?

Luister naar 21 Dagen niet klagen gratis

Je kunt 21 Dagen nu gedurende 30 dagen gratis lusiteren op diverse apps die luisterboeken aanbieden. Luister er dus snel naar en probeer aan de hand van dit boek jezelf te verbeteren. Jezelf te leren kennen. Bewust te zijn van jouw klagen. Luister nu!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis