Alle goede dingen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Alle goede dingen

In het boek Alle goede dingen volgen we het verhaal van een vrouw in de gevangenis. Waarom zit ze gevangen? Wat is er gebeurd? Ze praat er liever niet over, maar haar therapeut spoort haar aan. De vrouw gaat een lijst maken van alles goede dingen die er in haar leven gebeurd zijn. We ontdekken spijt, hoop en romantiek. Maar ook een spannende en verrassende ontknoping. Luister nu 30 dagen gratis!

Een spannend luisterboek over het leven van een jonge vrouw!

Ze is amper twintig jaar oud, en is in de gevangenis beland. Hoe is het mogelijk dat een jonge vrouw vast zit? Wat heeft ze gedaan en hoe is het zover gekomen? De vrouw wil er niet over praten. Maar dan vraagt haar therapeut om een lijst te maken met alle goede dingen die in haar leven gebeurd zijn.

De lijst gaat over het moederschap en hoe de geur van een pasgeboren baby haar gelukkig maakte. We leren over haar vriendschappen en relaties. Met een moeilijke jeugd, we ontdekken de rauwe randen van haar verleden.

Een ontroerende en spannende psychologische roman

Alle goede dingen, een luisterboek geschreven door Clare Fisher, volgt een jonge vrouw die weer liefde ontdekt in de gevangenis. We leren de hoofdpersoon steeds beter kennen. Er zijn zeker slechte dingen gebeurd, maar in het verhaal ontdekken we ook de goede dingen van het leven. Wat maakt de vrouw gelukkig? Luister nu 30 dagen gratis!

Dat er een lieve vrouw achter het criminele verleden verstopt zit, leren we als de vrouw haar lijst gaat schrijven met alle goede dingen die in haar leven gebeurd zijn. Er is echter een spannende ontknoping waar we ontdekken wat het werkende motief was achter haar misdrijf. Luister nu!

Luister gratis naar alle goede dingen

Luister nu gratis naar Alle goede dingen en vele andere spannende romans. Je hebt 30 dagen de tijd om andere boeken gratis te beluisteren. Wellicht is er nog een spannende thriller die je altijd al eens wilde lezen. Luister nu 30 dagen gratis.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis