Alles is verkopen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Alles is verkopen

'Verkopen is een kunst', zeggen we allemaal wel eens. We denken jammer genoeg al te vaak dat die kunstigheid alleen voor zeer succesvolle mensen uit de zakenwereld is weggelegd. In Alles is verkopen, vertelt Jan Bloemhof ons echter een ander verhaal. Hij laat ons zien dat we veel meer kunnen dan wij zelf durven te geloven. Als succesvolle zakenman hoeft Dhr. Bloemhof natuurlijk geen verhalen uit zijn duimen te zuigen, want hij kent de klappen van de zweep. Luister gratis naar hoe jij misschien wel de volgende topverkoper wordt.

Samenvatting

De kunst van het verkopen is namelijk iets dat wij bijna allemaal kunnen leren of misschien zelfs al bezitten. Je moet het waarschijnlijk alleen nog ontdekken of ontwikkelen en daarbij kan Alles is verkopen je zeer goed op weg helpen. De belangrijkste kneepjes worden je namelijk bijgebracht.

Alles is verkopen laat je bijvoorbeeld zien dat er daadwerkelijk zoiets als 'het juiste moment' bestaat om je kansen op succes te kunnen vergroten. Bescheidenheid is hierbij waarschijnlijk niet je grootste maat, aangezien je ervoor moet zorgen dat je beter en sneller bent dan de concurrent.

Aanrader voor?

Dit boek is een goede aanrader voor eenieder die in het verkopen wil slagen. Het maakt hierbij niet uit of je als winkelverkoper producten aan de man brengt of juist een eigen bedrijf wilt opzetten. Deze kunsten kunnen je hoe dan ook goed van pas komen.

Het boek heeft op een welbekend beoordelingsplatform 5 van de 5 sterren van lezers ontvangen en dat zegt al genoeg. We kunnen de conclusie trekken dat de verkoopkunsten van deze lezers aanzienlijk zijn veranderd na het lezen van deze bestseller. Wedden dat dat ook voor jou kan gelden!

Luister gratis naar Alles is verkopen.

We leven in een wereld waar de koopkracht momenteel aan het dalen is. De koper is dan ook afwachtender bij het uitgeven. Jij zal als verkoper elke overtuigingskracht nodig hebben om hen zover te krijgen. Momenteel heb je de gelegenheid om deze kunsten gratis via verschillende apps te beluisteren.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis