Avonturen van Rik en Roosje
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Avonturen van Rik en Roosje

De schrijfster debuteerde met dit boek in 1989. Het luisterboek vertelt het verhaal van een tweeling, Rik en Roosje, die samen de de kleuterklas doorlopen waar er dingen gebeuren die de start zijn van de avonturen die ze beleven. Het leert ons ook over de hechte vriendschap tussen beiden en hoe kleuters elkaar telkens weer aanvullen en ondersteunen zonder dat ook maar één keer in vraag te stellen. Je kan nu 30 dagen gratis luisteren naar de Avonturen van Rik en Roosje.

Samenvatting

De avonturen van Rik en Roosje gaan over de leuke tweeling die van karakter net iets anders zijn en die samen in de kleuterklas zitten bij Juf Jana.

Voor moeder dag geven ze de Juf onverwacht extra veel werk maar ze staan ook klaar om te helpen. Hoe? Vind het antwoord in de avonturen van Rik en Roosje!

Aanrader voor?

Dit is een luisterboek dat zich richt tot peuters en kleuters vanaf 3 jaar, die via leuk vertelde verhalen en avonturen meegesleept worden in hun eigen specifieke wereldje.

Deze eerste stappen in het ervaren van de taal wordt vereenvoudigt door het feit dat de schrijfster refereert naar de reële wereld wat het verhaal voor de kleuters herkenbaar maakt.

Luister gratis naar de Avonturen van Rik en Roosje

Luisterboeken ontwikkelen de verbeeldingskracht. Je hebt nu de unieke mogelijkheid om als gebruiker bij verschillende luisterboek apps 30 dagen lang gratis te luisteren naar de Avonturen van Rik en Roosje.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis