Bezeten Stad
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Bezeten Stad

Dit boek is een onvervalst verhaal van Stephen King. Een griezelverhaal met vampiers. In het dorp Salem's Lot zijn alle inwoners vijfentwintig jaar geleden op wonderlijke wijze spoorloos verdwenen. Nu, na al die jaren zijn er slechts twee mensen die de verschrikkelijke geheimen kennen. Schrijver Ben Mears is één van hen en hij weet dat hij alleen het kwaad kan bestrijden. Maar gaat hem dat ook lukken en tegen welke prijs? Je kunt nu 30 dagen gratis naar De Bezeten Stad luisteren.

Samenvatting

De Bezeten Stad is een spannend boek waarin het lot van de inwoners van een slaperig stadje in Maine, Amerika de hoofdrol speelt. Vijfentwintig jaar geleden is plotseling iedereen verdwenen, nu zijn er nog maar twee mensen die hiervan op de hoogte zijn.

In de Bezeten Stad gaat de schrijver Ben Mears de confrontatie aan met het kwaad dat nog altijd aanwezig is in het stadje waar alle inwoners verdwenen lijken te zijn. Kan hij de vampiers bestrijden die een verwoestende invloed op het leven van de bewoners hebben gehad?

Aanrader voor wie?

'Fantasierijk', 'Goed plot' en een 'Meeslepend verhaal' zijn de meningen over dit boek van Stephen King. Ook nu stelt de schrijver niet teleur met een geloofwaardig en spannend vampierverhaal met genoeg gruwelmomenten. Tot het einde blijft het onzeker hoe de afloop zal zijn.

De Bezeten Stad is gebaseerd op het oorspronkelijke Dracula-verhaal van Bram Stoker, maar Stephen King heeft er een persoonlijke draai aan gegeven en hierdoor een krachtig verhaal neergezet wat zowel meeslepend als geloofwaardig is. Een boek vol spanning en horror zoals een echte Stephen King hoort te zijn.

Luister gratis naar De Bezeten Stad

Ben je ook nieuwsgierig geworden om een van de betere boeken van Stephen King te luisteren? Dompel je onder in de wereld van de vampieren en beleef de spannende momenten mee. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar De Bezeten Stad op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis