Bitterzoet
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Bitterzoet

In deze zinderende proloog van haar nieuwe serie The Dark Elements, trekt # 1 New York Times bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout lezers naar de buitengewone, onweerstaanbare wereld van bewakers en demonen. Dez was niet alleen Jasmine's crush. Hij hielp haar haar lot in het reine te brengen, demonen af te weren en de balans tussen goed en kwaad te bewaren. Hij was haar alles... tot het moment dat hij spoorloos verdween. Het boek Bitterzoet kun je nu 30 dagen gratis beluisteren.

Samenvatting

Bitterzoet is een boek dat voorafgaat aan de andere drie delen van The Dark Elements-serie. Dez en Jasmine, ooit beste vrienden en partners in het bestrijden van demonen hebben elkaar jaren niet gezien. Dez leerde Jasmine alles om een wachter te zijn. Nu is hij terug.

In Bitterzoet staat Dez, inmiddels een knappe jongen, na jarenlange afwezigheid ineens weer voor Jasmine. Hij wil hun vriendschap terug, maar Jasmine is daar niet van overtuigd. Ze geeft hem zeven dagen om te bewijzen dat hij hun vriendschap en haar vertrouwen weer waard is.

Een aanrader voor wie?

Het verhaal sleept je mee. Je kunt het beluisteren voordat je aan de andere boeken van de serie The Dark Elements begint, maar je kunt het ook achteraf lezen. Met haar kenmerkende flair voor het combineren van humor, romantiek en actie, zorgt Armentrout voor een boeiend boek.

Het verhaal en de manier waarop het boek gelezen wordt, laat het hart van de lezers op meer dan één manier sneller kloppen. Jasmine is leuk en vol attitude, terwijl Dez even snauwend als sexy is. Dit is een must voor zowel nieuwe als oude fans!

Luister gratis naar Bitterzoet

Houd je van boeken die gaan over romantiek, humor en actie? Lees dan Bitterzoet 30 dagen lang gratis via de luisterboekapplicaties op deze pagina. Het boek is een leuke aanvulling op de andere boeken van de The Dark Elements-serie en leert je de hoofdpersonages beter kennen.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis