Bloemen in de wind
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Bloemen in de wind

Nadat Cathy, Chris en Carrie zijn ontsnapt van de zolder in het huis van hun grootmoeder, worden ze geconfronteerd met het afschuwelijke feit dat hun moeder niet de persoon is die ze gedacht hadden. Zij had er geen moeite mee haar kinderen te vermoorden om zelf het familie fortuin te kunnen behouden. In dit boek beginnen de kinderen daarom hun eigen leven, zonder hun moeder. Chris wordt arts, Cathy een prima ballerina. Maar de motieven van Cathy zijn op wraak gebaseerd. Je kunt nu Bloemen in de wind 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

In Bloemen in de wind bouwen Chris, Cathy en Carrie een eigen leven op nadat zij opgesloten hebben gezeten op de zolder van hun grootmoeder. Dit heeft zijn sporen nagelaten, vooral bij Cathy. De wetenschap dat haar moeder hen verraden heeft, zorgt ervoor dat zij wraak wil nemen.

In bloemen in de wind ontwikkelt Cathy zich tot een prima ballerina die met haar schoonheid mannen verleidt. Ze gebruikt dit om wraak te nemen op haar moeder en alles wat zij hen aangedaan heeft. Corrie's dood, het feit dat Carrie niet is gegroeid en alle gruwelijke gebeurtenissen.

Aanrader voor wie?

Bloemen in de wind is een sterk vervolg op Bloemen op zolder. Virginia Andrews weet je met haar eigen stijl, volledig mee te slepen in de onwaarschijnlijke gebeurtenissen rond het leven van een gezin die uit elkaar is getrokken en nu op wraak zint.

Bloemen in de wind is een spannend boek en waar je meegetrokken wordt. In dit boek wordt verteld over de sterke band die zich ontwikkelt tussen Chris en Cathy, de wraakgevoelens en de waarheid die ze over hun moeder ontdekken. Het blijft tot het einde boeien.

Luister Bloemen in de wind gratis

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het leven van Chris, Cathy en Carrie na hun eenzame opsluiting op zolder? Luister dan nu hoe het verder gaat. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar Bloemen in de wind op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis