Boeddha's business
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Boeddha's business

De wijsheden van Boeddha zijn bekend, het is niet alleen bedoeld voor de monniken of boeddhisten, maar in het dagelijks leven is het voor iedereen toepasbaar. In dit boek beschrijft de auteur hoe je ook in je werk profijt kunt hebben van zijn uitspraken. Het boek laat je op inspirerende manieren kennis maken met deze theorie en leert hoe je dit kunt toepassen om voor bewustzijn en balans te zorgen. Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar Boeddha's business.

Samenvatting

In de dagelijkse hectiek van het leven verliezen we nog wel eens uit het oog wat werkelijk belangrijk is. Een goede verdeling van tijd tussen werk en privé, minder stress door je werk en meer aandacht voor jezelf en je omgeving. Boeddha's business geeft deze inzichten.

Boeddha's business is vlot geschreven. De auteur heeft zijn kennis van het Boeddhisme benut om op een toegankelijke manier de gestresste werknemer zich bewust te laten worden van zijn omgeving. Hij gebruikt de uitspraken van Boeddha om dit op een humoristische wijze te bereiken.

Aanrader voor wie?

Het boek laat je nadenken over je baan en hoe je tegenover bepaalde dingen staat. Het maakt niet uit als je de grote baas bent van een bepaald bedrijf of koffie serveert aan de personeelsleden. Iedereen heeft collega’s en staat bij tijden (of altijd) onder stress.

De schrijver is al meer dan dertig jaar zenboeddhist en weet enorm veel over de boeddhistische geschriften. Het boek is buitengewoon praktisch en gemakkelijk om te begrijpen. Het leest zeer vlot en verliest nooit je aandacht. Dit boek is zeker een aanrader, verlies zeker geen tijd meer!

Luister nu 30 dagen gratis naar Boeddha's business.

Dit mooie boek dat je inspireert en een nieuwe kijk geeft op de verschillende religies, kan je nu gratis 30 dagen lezen op allerlei verschillende apps. Het is mogelijk om dit heel snel en gemakkelijk te downloaden. Zo kan je het altijd lezen wanneer het jou goed uitkomt.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis