Cress
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Cress

Cress is een spannend luisterboek dat ons hoofdpersonage Cinder met haar die metgezellen volgt. Ze zijn op de vlucht voor koningin Levana in een fantasiewereld. De enige die hen kan helpen is een meisje met dezelfde naam als de titel van het boek dat al van kinds af aan in een satelliet vast zit. Het enige gezelschap zijn haar netschermen. Volgens verwachting is ze goed in hacken geworden over de jaren heen. Nu zou ze onze jonge helden op de vlucht kunnen helpen maar ze heeft het bevel gekregen om voor de koningin te werken. Wat nu? Luister 30 dagen gratis!

Een spannend fantasie verhaal in een science fiction wereld

In deze roman volgen we Cinder, de kapitein, Wolf en Scarlet tijdens hun vlucht van koningin Levana. Hiervoor hebben ze Cress nodig die vastzit in een satelliet. Ze zetten een reddingsplan op poten, maar hoe zal dat verlopen? Beluister het boek voor de ontknoping!

Cress is de derde science fiction luisterroman uit de The Lunar Chronicles reeks. Het volgt Cinder en haar vrienden in hun vlucht. Hierbij zoeken ze hulp van een jonge hackster. Dit gaat echter niet zonder tussenkomst van de koningin die naar hen op zoek is. Luister je mee?

Aanrader voor wie?

De kapitein, Cinder, Wolf en Scarlet zijn op de vlucht. Om dat te blijven hebben ze de hulp nodig van Cinder. Een jonge hackster. Nu zit deze opgesloten dus zit er niets anders op dan haar te bevrijden. Nu lukt dat toch niet echt zo goed. Luister zelf!

In dit derde deel van de Lunar Chronicles boekenreeks zijn onze personages op de vlucht. Ze zoeken hulp maar die hulp wordt tot halt geroepen door de mislukte bevrijdingspoging van Cedes. Cedes raakt uiteindelijk toch vrij maar kan ze doen wat ze daarmee wou bereiken?

Luister gratis naar Cress

Wil jij ook romans zoals Cress lezen maar is dat niet zo evident en zou je het even leuk vinden om te luisteren naar zo een boek? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Luister 30 dagen lang gratis naar luisterboeken zoals Cress en zijn voorgangers!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis