Dagboek van een verloskundige
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Dagboek van een verloskundige

In haar boek Dagboek van een verloskundige beschrijft Marlies Koers, zelf verloskundige, openhartig en aangrijpend de mooie en minder mooie momenten rond bevallingen. Het geeft een goed beeld van wat het werk van een verloskundige inhoudt. De schrijfster weet ons dan ook vanaf het begin te boeien, vermaken en ontroeren. De recensies zijn lovend en het boek maakt indruk op zowel mannen als vrouwen. Nog voor het boek officieel verscheen, waren de filmrechten ervan al verkocht, wat een indicatie is van de kwaliteit van dit boek. Luister nu gratis naar deze bestseller.

Samenvatting

Dat de werkdagen van een verloskundige onvoorspelbaar kunnen verlopen, neemt Marlies Koers voor lief. Ontdek de wereld van het intieme en zware beroep van een verloskundige. Geen dag is hetzelfde. Koers vertelt mooie en ontroerende verhalen, maar ook de verdrietige en stressvolle kanten van haar beroep.

Niet alleen de spanning en hectiek die een verloskundige meemaakt, komen aan bod: er is ook veel ruimte in Dagboek van een verloskundige voor de intieme momenten die zij met aanstaande moeders en vaders beleeft. Dat kunnen momenten van grote vreugde zijn, maar ook van intens verdriet.

Voor wie is dit boek een aanrader?

Vrouwen die al eens een bevalling hebben meegemaakt, zullen dit boek waarderen vanwege de herkenbare verhalen. Ook voor aanstaande moeders is het een aanrader in hun voorbereiding op de bevalling. Koers legt op een realistische manier uit hoe bevallingen verlopen, met alle termen die daarbij horen.

Ook (aanstaande) vaders zijn enthousiast over dit boek. Met humor en nuchterheid worden ook de meest grappige en soms gênante situaties beschreven. Voor iedereen die geïnteresseerd is in wat het beroep "verloskundige" inhoudt of hier op een andere manier raakvlakken mee heeft, is dit boek zeker een aanrader.

Luister gratis naar Dagboek van een verloskundige

Je kunt nu tot 30 dagen gratis luisteren naar Dagboek van een verloskundige. Of luister naar een van de andere luisterboeken over het moederschap. Er zijn tal van titels waar je uit kunt kiezen. Neem een moment voor jezelf en geniet van deze mooie boeken.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis