De acht grote lessen van de natuur
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De acht grote lessen van de natuur

In het boek neemt de auteur u mee naar de basis. En die basis is: terug naar het contact met de natuur. Door het leven dat iedereen tegenwoordig leeft, lijken we vergeten te zijn dat wij hier zelf ook onderdeel van uitmaken. Het boek geeft u nieuwe inzichten en zorgt voor hernieuwde kennismaking met onze natuurlijke omgeving en alles wat om ons heen groeit. Van bomen tot allerlei natuurverschijnselen. U kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar De acht grote lessen van de natuur.

Samenvatting

De acht grote lessen van de natuur is een bevlogen pleidooi voor het feit dat de mens door het hedendaagse leven niet meer in staat is om stil te staan bij de dingen die werkelijk belangrijk zijn. De natuur is een belangrijk onderdeel van ons bestaan.

De acht grote lessen van de natuur beschrijft het belang van de natuur in alle vormen. Van kleine insecten, tot grote zoogdieren en allerlei natuurverschijnselen. Dit om ons bewust te maken van onze omgeving en een gevoel van hoop te geven.

Aanrader voor wie?

Gary Ferguson heeft op zeer bevlogen manier beschreven hoe de natuur onderdeel is van ons bestaan. De Amerikaan is hoogleraar Frans aan de Universiteit van Virginia en heeft al tientallen boeken geschreven over economie en wildlife. Dit boek is zijn eerste Nederlandse vertaling.

In het boek geeft de schrijver niet alleen tips om weer in contact te komen met de natuur, maar hij geeft ook veel informatie en feiten over de wereld en dus de natuur, waarin wij leven. Op een een hele inspirerende en toegankelijke manier.

Luister gratis naar De acht grote lessen van de natuur

Wilt u ook weer dichter bij de natuur komen? Heeft u behoefte aan inspiratie en mooie verhalen? Verdiep u opnieuw in de wonderen van de natuur. Profiteer nu en luister nu 30 dagen gratis naar De acht grote lessen van de natuur.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis