De edele kunst van not giving a fuck
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De edele kunst van not giving a fuck

Dit boek is een tegengeluid voor de zelfhulpboeken. De eeuwige verhalen van positiviteit kunnen in de prullenbak gegooid worden, het wordt tijd om te leren hoe we moeten omgaan met tegenslag en eigen tekortkomingen. Kortom, het is tijd om met beide benen op de grond te komen en het leven in de ogen te kijken. De actie ligt bij uzelf en niet bij de mening van anderen. U kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar De edele kunst van not giving a fuck.

Samenvatting

Op een vlotte, Amerikaanse manier houdt de auteur in De edele kunst van not giving a fuck een spiegel voor. Vooral jongeren in de samenleving leren dat een positieve instelling alles oplost in het leven. Dit boek gaat de confrontatie met uzelf aan.

Door de confrontatie met uzelf aan te gaan en uw eigen tekortkomingen, (faal-)angsten en onzekerheden onder ogen te zien, komtu doorgaans sterker uit. De edele kunst van not giving a fuck laat zien dat u uw doelen kunt bereiken en hoe om te gaan met teleurstellingen.

Aanrader voor wie?

Het boek is geschreven voor mensen die een hekel hebben aan zelfhulpboeken, maar ergens is ook dit een sturing naar een manier van leven, maar wel op een humoristisch manier. De schrijver gebruikt quotes om zijn hoofdstukken in te leiden en werkt dit dan verder uit.

Hoewel het boek vlot geschreven is, zijn de tips die de schrijver geeft, wel onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek en komen er dus ook psychologische adviezen in voor. De keuze is uiteindelijk aan de lezer; wat vindt u belangrijk in het leven en wat niet?

Luister gratis naar De edele kunst van not giving a fuck.

Hebt u inmiddels alle positieve zelfhulpboeken al gelezen of bent u op zoek naar verfrissende inzichten? Wilt u meer weten over een andere benadering? Profiteer dan nu van dit aanbod. Luister nu 30 dagen gratis De edele kunst van not giving a fuck op bepaalde luisterboek apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis