De gevangene van de hemel
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De gevangene van de hemel

De gevangene van de hemel is een luisterboek dat volgt na De schaduw van de wind. Het is het derde boek van een vierluik, en er is dus nog een vervolg. Het verhaal gaat over Daniel en Fermín en hun avontuur start wanneer Fermín gaat trouwen met zijn grote liefde. Er verschijnt echter een vreemde en duister persoon met maar 1 hand in zijn boekwinkel, en dan gebeuren er vreemde en onverklaarbare dingen. Wat er allemaal gebeurt kan je nu gratis beluisteren voor 30 dagen!

Een spannende opvolger uit een reeks van 4: zeker het lezen waard

De gevangene van de hemel is een luisterboek dat Fermín en zijn vriend volgt in een spannend verhaal dat zich in Barcelona afspeelt. Het is een vervolg op De schaduw van de wind, maar zelfs zonder voorkennis kan je volop genieten van dit spannende luisterboek!

Als een vreemd figuur in de boekwinkel van Daniel verschijnt, beginnen er vreemde dingen te gebeuren. De vreemdeling dreigt oude geheimen te onthullen, die al jarenlang verborgen blijven. Hoe loopt dit af? Luister nu gratis!

Wie van een spannend boek houdt, kan dit zeker niet missen

Ontdek het leven in Barcelona van de jaren veertig en vijftig en ontdek welke geheimen verborgen worden. Waarom koop de vreemdeling een peperdure editie van De graaf van Montecristo? En wie is deze man?

Ruiz Zafón neemt je mee op een spannende ontdekkingsreis door Barcelona. Kan het huwelijk van Fermín nog doorgaan? Er worden de geheimen onthuld? Of worden ze weer decennia lang begraven?

Luister gratis naar de gevangene van de hemel

Je kunt nu 30 dagen gratis naar spannende luisterboeken als deze luisteren! Geniet van de gevangene van de hemel en de andere spannende luisterboeken van Ruiz Zafón en andere auteurs! Nu 30 dagen gratis!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis