De happy-happymethode
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De happy-happymethode

Het zal voor veel mensen heel herkenbaar zijn. Goede ideeën hebben, maar niemand wil erin meedenken en niemand is bereid er naar te luisteren. In dit boek wordt u door de schrijver meegenomen om te leren om anderen te overtuigen en op de juiste manier uw plannen te presenteren. Dit alles aan de hand van de speciaal ontwikkelde formule in een vijf-stappen-plan. Met als doel: tevredenheid van alle betrokken partijen. U kunt nu 30 dagen gratis naar De happy-happymethode luisteren.

Samenvatting

De happy-happymethode is een methode ontwikkeld door de auteur en gebaseerd op vijf basis stappen naar een succesvolle samenwerking. Veel mensen lopen met het gevoel rond dat ze goede ideeën hebben, maar het is niet altijd eenvoudig andere mensen daar ook van te overtuigen.

In De happy-happymethode omschrijft de auteur hoe je het proces van presenteren, beslissingen nemen en een goede samenwerking uiteindelijk resulteert in een uitkomt die voor alle betrokken partijen bevredigend is. Zowel voor het moment van afronden als voor de toekomstige samenwerking.

Aanrader voor wie?

De auteur Lars-Johan Åge is door zijn werk als hoogleraar in Zweden een graag geziene spreker. Hij heeft ruime ervaringen in onderhandelen, onder meer met de Zweedse politie en de FBI. Deze ervaring heeft hij gebruikt in zijn boek De happy-happymethode.

De happy-happymethode is het eerste boek van de Zweedse Lars-Johan Åge. De door hem beschreven vijf stappen om tot goede onderhandelingsresultaten te komen zijn niet alleen toepasbaar in het zakelijk leven, maar kunnen ook zeker van pas komen in het dagelijk leven.

Luister gratis naar De happy-happymethode

Wilt u ook meer succes bereiken in uw onderhandelingen? Heeft u behoefte aan tips om tot goede overeenkomsten te komen met uw zakelijke partners? Luister dan naar dit boek en doe uw voordeel. Profiteer nu en luister nu 30 dagen gratis naar De happy-happymethode.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis