De Healing Code
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De Healing Code

In het boek wordt omschreven wat de resultaten zijn van een jarenlange zoektocht van de auteur naar een wereld zonder medicijnen. De reden hiervan was om zijn vrouw te helpen van haar depressies af te komen. Maak kennis met wat de auteur omschrijft als de zeven geheimen van het leven. Hoe je je eigen gezondheid en welbevinden kunt beïnvloeden. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Het vraagt een paar minuten per dag, zonder medicijnen. Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar De healing code.

Samenvatting

De vrouw van de auteur van De healing code leed jarenlang onder depressies. Vanuit zijn studies psychologie en natuurgeneeskunde is Alex Loyd op zoek gegaan naar een remedie zonder medicijnen. En hij kwam tot inspirenden conclusies, die hij omschrijft en uitlegt in het boek.

In de healing code geeft de auteur uitleg over hoe je door het vrijmaken van een paar minuten per dag, de weg van zelfgenezing in kunt slaan. Hij vertelt hoe de methode werkt om zonder medicijnen je eigen lichaam en geest te beïnvloeden.

aanrader voor wie?

Met de heldere omschrijving en duidelijke boodschap maakt Alex Loyd dit boek toegankelijk voor iedereen. De praktische tips maken het eenvoudig in de praktijk toe te passen. Doordat de oefeningen maar een paar minuten duren kan het op ieder moment van de dag toegepast worden.

Het boek beschrijft de principes van energetisch healen en kan daarbij bijdragen in het oplossen van traumatische ervaringen, emotionele gebeurtenissen uit het verleden of blokkades die onbewust opgebouwd zijn. Dit alles kan een positieve uitwerking hebben op het ontlasten van zowel mentale als fysieke klachten.

Luister gratis naar De healing code

Wil je weten of het mogelijk is om een leven te leiden met minder medicijnen? Wil je meer weten over de methode die de schrijver ontdekte? Profiteer dan nu van dit aanbod. Luister nu 30 dagen gratis De healing code op bepaalde luisterboek apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis