De heren van de tijd
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De heren van de tijd

Dit boek is het laatste deel van de trilogie De Witte Stad. Een samenloop van gebeurtenissen uit 1192 en een roman uit 2019, geschreven onder het pseudoniem Diego Veilaz, waarin de moorden die plaatsvinden, exact beschreven zijn. De hoofdpersoon Unai López de Ayala wordt in het heden voor de taak gesteld deze moorden op te lossen. En daarmee ook de confrontatie met de overeenkomsten uit het verleden aan te gaan. Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar De heren van de tijd.

Samenvatting

In 2019 verschijnt de roman De heren van de tijd, geschreven onder het pseudoniem Diego Veilaz. De moorden die in dit boek omschreven worden, blijken exact plaats te vinden. Unai López de Ayala onderzoekt dit en stuit op de toren van Nograro, al eeuwen bewoond door dezelfde familie.

In De heren van de tijd probeert Unai López de Ayala met zijn collega en vriendin Estíbaliz erachter te komen wat de connecties zijn tussen de geheimzinnige auteur van de roman en de gepleegde moorden. Er blijken nogal wat overeenkomsten te zijn met zijn eigen verleden.

Aanrader voor wie?

Een spannend en fantasierijk verhaal, waar de verhaallijn zeer sterk in elkaar zit. De personage zijn goed uitgewerkt. De afwisseling tussen het heden en het verleden geeft de luisteraar een mooie kijk in het Spanje van de Middeleeuwen, gecombineerd met de hedendaagse tijd.

De schrijfster laat je in dit laatste deel van de Witte Stad trilogie kennis maken met Spanje en alle streken en gebouwen. Een donkere en duistere thriller die je meevoert in het leven van de hoofdpersonen, de gepleegde moord en de invloed die dat op hun leven heeft.

Luister gratis naar De heren van de tijd

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de overeenkomst tussen de roman en de gepleegde moorden? Dompel u onder in de Spaanse Middeleeuwen en beleef de spannende momenten mee. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar De heren van de tijd op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis