De piraten van hiernaast: De pakjespiraat
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De piraten van hiernaast: De pakjespiraat

In dit boek kijken we mee in het leven van de familie Donderbus die rond Sinterklaastijd zich altijd een beetje vreemd gaat gedragen. Het hele huis wordt dichtgetimmerd en het lijkt erop dat ze ook nooit cadeautjes krijgen. Michiel snapt er niets van en vindt het allemaal maar vreemd. Opa Donderbus laat zien dat hij een echte piraat is en gaat op pad, verkleed als Sinterklaas. U kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar De piraten van hiernaast: de pakjespiraat.

Samenvatting

In De piraten van hiernaast: de pakjespiraat maken we kennis met Michiel. Hij is bevriend met Billy Donderbus. Billy heeft een beetje aparte famillie, ze zijn namelijk piraat. En dat zorgt soms voor problemen. In de wintermaanden heeft de piratenfamilie het extra moeilijk, dan missen ze de zee.

In De piraten van hiernaast: de pakjespiraat verbaast Michiel zich dat de familie van zijn vriend Billy rond Sinterklaas het huis dichttimmert en dat er geen cadeaus zijn. Als de opa van Billy zich verkleedt als Sinterklaas en op rooftocht gaat, proberen zij hem tegen te houden.

Aanrader voor wie?

Reggie Naus heeft met dit boek een verfrissende, andere kijk op het Sinterklaasverhaal geschreven. De vraag of de echter Sinterklaas Michiel en Billy kan helpen maakt het verhaal grappig, spannend en fantasierijk. Het boek is het eerste deel in de serie De piraten van hiernaast.

De piraten van hiernaast: de pakjespiraat is erg geschikt om in aanloop naar de Sinterklaasperiode samen met uw kind naar te luisteren. Daarnaast is het ook zeer geschikt om zelfstandig door uw kind te laten luisteren. Geen standaard Sinterklaasverhaal maar daardoor wel erg leuk.

Luister gratis naar De piraten van hiernaast: de pakjespiraat.

Wilt u weten waarom de piratenfamilie Donderbus geen cadeautjes krijgt van Sinterklaas? En of Sinterklaas Michiel en Billy wel komt helpen om opa tegen te houden op zijn rooftocht? Luister nu 30 dagen gratis De piraten van hiernaast: de pakjespiraat op bepaalde luisterboek apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis