De schaduw van de wind
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De schaduw van de wind

Het boek De schaduw van de wind volgt het verhaal van Daniel, een zoon van een boekhandelaar. Het start wanneer hij met zijn vader naar een geheimzinnige locatie gaat met verborgen boeken, en daar een boek mag uitkiezen. Dan volgt er een spannende reeks gebeurtenissen wanneer hij meer wil weten over het gekozen boek en de schrijver. Hij gaat op zoek naar antwoorden, maar dat lijkt niet zo makkelijk als hij eerst had gedacht. Luister nu 30 dagen helemaal gratis.

Een spannend boek over een zoektocht naar de geheimen van een boek

De schaduw van de wind is een boek over een boek, met dezelfde titel, dat Daniel vindt in Barcelona. Hij wil meer te weten komen over het geheimzinnige boek en over de schrijver Julián Carax. Maar daar stopt het niet. In dit boek ontdek je spannende keerpunten en verrassende avonturen.

Daniel bezoekt het Kerkhof der Vergeten Boeken met zijn vader, in het oude centrum van Barcelona. Op deze geheimzinnige plek begint een speurtocht en verandert het leven van Daniel. Hij mag een boek uitkiezen van zijn vader. Maar welk verhaal zit er achter het boek? En de auteur? Luister nu gratis voor 30 dagen.

Een boek vol spanning, avontuur en mysterie

Daniel Sempere wordt door zijn vader meegenomen naar het oude centrum van Barcelona. Hier bezoeken ze het Kerkhof der Vergeten Boeken. Wat is dit voor geheimzinnige plek? Het leven van Daniel neemt een verrassende wending nadat hij een boek mag uitkiezen, De schaduw van de wind.

De schaduw van de wind is het tweede verhaal uit een serie van vier geschreven door Carlos Ruiz Zafon. Het boek, met veel lof online geprezen, kun je nu helemaal gratis beluisteren als luisterboek. Geniet er nu van!

Luister gratis naar De schaduw van de wind

Als je van een spannend en mysterieus boek houdt, dan is dit boek iets voor jou! Luister nu gratis 30 dagen lang naar dit boek en nog vele anderen! Er zijn talloze titels om uit te kiezen. Er zijn spannende thrillers maar ook mooie romans en biografieën.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis