De Shining
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De Shining

In dit boek van Stephen King, dat ook verfilmd is, volgt u Jack Torrance die huismeester is in het Overlook hotel. Hij woont er samen met zijn vrouw Wendy en hun vijfjarige zoon Danny. Danny is een bijzonder jongen, hij heeft een bijzonder gave in de vorm van visioenen. 'Het licht', zoals het door meneer Hallorann genoemd wordt. Deze worden tijdens het verblijf van de familie in het hotel steeds angstaanjagender. U kunt u 30 dagen gratis naar De Shining luisteren.

Samenvatting

De Shining vertelt over de de familie Torrance, bestaande uit Jack, zijn vrouw Wendy en hun zoon Danny die wonen in het Overlook hotel, waar Jack huismeester is. Tijdens een sneeuwstorm raken ze afgesloten van de buitenwereld en lijkt het te spoken. Kunnen ze elkaar nog wel vertrouwen?

In De Shining is het gezin afgesloten van de buitenwereld door een sneeuwstorm. Het lijkt alsof het hotel niet verlaten is, zoals iedereen dacht. Er blijkt nog een vrouw in kamer 217 te verblijven en er verschijnen gemaskerde gasten die met de lift op en neer blijven gaan.

Aanrader voor wie?

Hoewel de verfilming van het boek niet door goed door de fans van Stephen King ontvangen is, stelt dit boek op geen enkele manier teleur. De opbouw van het verhaal is goed, het is meeslepend en spannend. Een aanrader voor de echte Stephen King lezer!

Het begin van De Shining is wat gedetailleerd om de karakaters beter te leren kennen. De personages zijn erg realistisch. Voor wie houdt van verhalen met paranormale verschijnselen is dit boek zeker de moeite van het luisteren waard. Zoals in ieder Stephen King boek ook hierin genoeg luguberen elementen.

Luister De Shining gratis

Bent u ook nieuwsgierig geworden om één van de beroemdste boeken van Stephen King te luisteren? Dompel u onder in paranormale verschijnselen en beleef de spannende momenten mee. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar De Shining op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis