De stad van de alchemist
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De stad van de alchemist

Een derde uit de mooie trilogie van de verborgen universiteit. Een beetje mysterie met een goed deel aan spanning. Luister hier mee naar het boek waar Alexa op zoek is naar geschriften uit de 17e eeuw met haar opa. Zouden ze magie kunnen verspreiden in hun wereld of zou dat een ander gevolg hebben dan ze zich kunnen inbeelden? Wat als theorieën als deze in de foute handen terecht komen? Luister nu 30 dagen gratis naar De stad van de alchemist!

Samenvatting

De stad van de alchemist is een derde boek in de trilogie van de verborgen universiteit. Een spannend verhaal in een magische wereld geschreven door Natalie Koch en geprezen door lezers en luisteraars. Luister nu naar het spannende verhaal van ons hoofdpersonage Alexa Koch!

De stad van de alchemist volgt een grootvader en zijn kleindochter op zoek naar oude theorieën. Deze zoeken ze in de geschiedenis van oude Londense gemeenschappen. Vinden ze wat ze zoeken? Of veroorzaken ze een groot probleem nu er opeens rellen lijken uit te breken?

Aanrader voor wie?

In dit derde deel van de trilogie De verborgen universiteit gaan Alexa en haar grootvader op zoek naar oude geschriften van ene magiër Morgenstern. Brengt zijn muziek genot aan de wereld of valt het in de foute handen? Een spannend en meeslepend verhaal.

Dit boek is een waardevolle aanvulling op de eerste twee delen van de trilogie De verborgen Universiteit. Je wordt meegezogen in het fantasierijke verhaal en de details zorgen voor een langzame ontknoping van het plot wat het zeker de moeite van het luisteren waard maakt.

Luister gratis naar De stad van de alchemist

Wil je je verliezen in de wereld van de magie? Leef mee met de avonturen van Alex, haar vrienden en haar grootvader in Londen en profiteer nu van dit aanbod. Luister nu 30 dagen gratis De stad van de alchemist op bepaalde luisterboek apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis