De verloren Kolonie
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De verloren Kolonie

De verloren Kolonie is een luister boek geschreven door Aad Vlag. Het bevindt zich in een sprookjesachtige science fiction wereld met ruimteschepen en en mensen die goddelijk aandoen. Het verhaal volgt de laatste 6 van een oude civilisatie op hun zoektocht naar anderen zoals zij. Die zouden er namelijk volgends de archieven nog moeten zijn. Er zijn echter anderen die het op hun hebben gemunt. Een avontuur door het zonnestelsel heen. Spannend maar ook ontspannend. Luister nu 30 dagen gratis via onze app.

Een spannende science fiction roman

De verloren Kolonie is een vervolgboek op De verborgen Waarheid, beiden geschreven door Aad Vlag. Het fantasierijke boek dat zich over een heel universum verspreidt, volgt de Hoga, de laatste van het eerste volk van Galdenië in hun avontuur naar eventueel andere overlevenden.

De verloren Kolonie is een luisterroman en vervolg op De verborgen Waarheid, maar kan perfect op zichzelf gelezen worden. Het is een boek dat zich afspeelt in een wereld waar ruimteschepen de wereld kunnen rondreizen. En volgt onze groep door zo een heelal.

Lezers die houden van een wereld die net iets groter gaat dan de onze, lezers met veel fantasie dus!

Zes mensen van het Galdeense volk gaan na een ontdekking in een boek dat er nog anderen zouden zijn, op zoek naar hen. Ze gaan hiervoor door het hele universum en komen in een oorlog achtige strijd terecht. Waar leidt dit toe? Ontdek nu!

De Verloren Kolonie, zoals de naam zegt gaan onze hoofdpersonages daar naar op zoek. Het gaat echter niet van een leien dakje. Er zijn nog anderen die hetzelfde doel hebben en die geven niet zo gemakkelijk op. Zou het tot een oorlog komen in het zonnestelsel?

Luister gratis naar De verloren Kolonie

Indien je graag boeken leest maar soms ook gewoon eens ontspannend wilt luisteren naar boeken hebben wij de ideale oplossing voor u. Je kunt nu tot 30 dagen gratis luisteren naar audioboeken zoals De verloren Kolonie en nog vele anderen via onze app. Maak er nu gebruik van!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis