De wrede prins
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De wrede prins

Het eerste boek uit de nieuwe serie van Holly Black. Zoals vele anderen van haar wordt dit hoogstwaarschijnlijk ook een bestseller! In de pers nu al geprezen voor zijn romance, zijn complexheid maar toch ook hartverwarmende verhaal. Volg Jude, een mensenmeisje in haar strijd om te overleven in een elvenland na ontvoerd te zijn als kind. Makkelijk is het niet maar ze vindt haar weg wel. Alleen, is die wat ze ervan verwachtte? Luister nu 30 dagen gratis naar De wrede prins.

Samenvatting

De wrede prins is een fantastische roman die alles mixt wat je maar kan wensen, fantasie, romantiek, moraliteit, spanning, en zoveel meer! Een prachtige parel die gaat van koning tot spion. Je vindt ook niet enkel mensen maar elven in dit complexe verhaal.

De wrede prins is een boek over Jude en haar verhaald in het elfenrijk. Ontvoerd wanneer ze klein was, gediscrimineerd door haar menselijk bestaan en later opgeleid als spion. Wat maakt ze allemaal mee? Dat kan je in deze luisterroman beluisteren, nu 30 dagen gratis!

Aanrader voor wie?

Als jong kind werd Jude ontvoerd door een opmerkelijke man met rare oren en kleren. Niet enkel maakte deze man eerste haar ouders van kant, maar nam hij ook haar mee naar een vreemd land. Kan Jude in dit vreemde land overleven met alle discriminatie van dien?

In dit eerste nieuwe boek van een nieuwe serie volgen we Jude in haar leven in het elfenrijk. Ze is hier niet op een leuke manier terecht gekomen en ook overleven is zwaar, maar ze doet haar best! Kan ze het volhouden of geeft ze toe aan de druk?

Luister gratis naar De wrede prins

Ben je benieuwd hoe de avonturen van Jude en de prins aflopen? En hoe ze zich staande houdt in Elfhame? Luister naar dit spannende boek en profiteer dan nu van dit aanbod. Luister nu 30 dagen gratis naar De wrede prins en anderen op verschillende apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis