De zeven geheimen van de schildpad
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De zeven geheimen van de schildpad

Dit luisterboek is een wegwijzer naar interne rust en evenwicht. Het boek legt ons aan de hand van de geheimen van de schildpad uit hoe we deze kunnen toepassen in ons dagelijkse leven. Er zijn zoveel externe factoren die ons leven bepalen maar de oplossing van al deze problemen ligt in ons. De praktische oefeningen die deel uitmaken van dit boek helpen je, die eerste stappen te zetten naar de innerlijke vrede. Je kan nu 30 dagen gratis luisteren naar De zeven geheimen van de schildpad.

Samenvatting

De zeven geheimen van de schildpad gaat over Kurma die over bijzondere gaven beschikt waarover geen enkele schildpad beschikt. Ze kan zich niet alleen lichamelijk afschermen maar ook geestelijk.

We ontdekken in De zeven geheimen van de schildpad dat andere dieren bij Kurma om raad komen vragen voor hun problemen. Problemen waar we zeker onszelf in herkennen als mens.

Aanrader voor?

Voor diegenen die op zoek zijn naar een moment van rust, van kalmte is dit een boek dat je via wijsheden en oefeningen je een weg toont.

Wil je als persoon je innerlijke welzijn zelf stapsgewijs ontleden en ontwikkelen, dan heb je met het luisterboek, De zeven geheimen van de schildpad de juiste keuze gemaakt.

Luister gratis naar De zeven geheimen van de schildpad

Luisterboeken, een heerlijk medium. Je hebt nu de unieke mogelijkheid om als gebruiker bij verschillende luisterboek apps 30 dagen lang gratis te luisteren naar De zeven geheimen van de schildpad.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis