Door jou ben ik mij
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Door jou ben ik mij

In dit boek neemt Hinke van Abbema een maatschappelijk weinig besproken thema bij de hand. Niet enkel is het hoofdpersonage homoseksueel, maar ook Christelijk. Daarbij komt nog dat degene waarop hij valt Marokkaans is. Genoeg clichés dus. Echter is dit verhaal geen negatieve ervaring maar een mooie liefdesroman die toont dat liefde op deze manier echt wel kan! Volg in dit verhaal de mooie liefde tussen onze twee jongens. Luister nu 30 dagen gratis naar Door jou ben ik mij.

Samenvatting

Door jou ben ik mij is een verhaal dat twee jonge mannen volgt in hun levensverhaal. De ene is Marokkaans, de andere Nederlands, de ene Katholiek, de andere Islamitisch. Genoeg verschillen tussen de twee dus. Lukt het hen samen gelukkig te zijn inclusief hun familie?

Door jou ben ik mij is een aangrijpend verhaal van twee jongens die elkaar vinden ondanks hun vele verschillen. Het is dan wel niet gemakkelijk om iedereen te overtuigen, ze zijn verliefd en dat is een mooie zaak. Het toont hoe een onmogelijke liefde toch mogelijk is.

Voor wie?

Jona en Marouan zijn twee tienerjongens die eerst bevriend werden maar al snel iets meer voor elkaar voelen. Maar mag en kan dat eigenlijk wel? Een zoektocht naar liefde en een moreel kompas, een mooie roman gemixt met een even groot deel realiteit.

Wat doe wanneer je als jongen voor andere jongens valt? Dat is wat Jona zich afvraagt wanneer hij valt voor Marouan, een Marokkaanse tienerjongen. Jona's vrienden en familie weten niet dat hij op jongens valt en dat hij Katholiek is laat hem ook twijfelen. Luister je mee?

Luister gratis naar Door jou ben ik mij

Hou je van het lezen of luisteren van boeken en is naar de bib gaan te ver? Niet gevreesd via onze app kan je genieten van een goed boek zoals Door jou ben ik mij en vele anderen. Dit kan nu zelfs tot 30 dagen gratis!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis