Dummie de mummie en de schat van Sohorro
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Dummie de mummie en de schat van Sohorro

In het boek Dummie de Mummie en de Schat van Sohorro maken we kennis met Goos Guts, die zijn eigen leven ietwat saai vindt. Totdat hij kennis maakt met Dummie! Hij vindt deze levende mummie in zijn bed en tja, dan kunnen de avonturen beginnen. Samen gaan ze naar Jamaica. Naar de zon, naar de zee en naar fenomenale watervallen in de jungle. En dan stuiten ze op een schatkaart, tot groot enthousiasme van Dummie. Samen gaan ze op zoek. Je kan dit luisterboek nu gratis 30 dagen beluisteren.

Samenvatting

Dit is het tiende boek rondom Dummie de Mummie van Tosca Menten: Dummie de Mummie en de Schat van Sohorro. Goos Guts vindt plots Dummie in zijn bed. Samen gaan ze naar Jamaica. In eerste instantie voor een huwelijk, maar vooral om op avontuur te gaan!

Goos en Dummie doen in Dummie de Mummie en de Schat van Sohorro mee met een spel rondom een schatkaart. Geen echte, waardoor Dummie ook niet echt enthousiast is. Maar dan stuiten ze op een échte schatkaart. Ze gaan er vol voor: ze willen de schat écht vinden!

Aanrader voor wie?

Tosca Menten is een van de beste kinderboekenschrijfsters van Nederland. Met een vleugje humor én kennis over Jamaica, weet ze weer een boeiend verhaal te vertellen. Daarbij schuwt ze problematiek niet, maar dat blijft altijd luchtig. Kortom: een kinderboek waar je ook nog eens wat van opsteekt!

Een herkenbaar boek, zoals de gevoelens van Goos. Dummie is zijn beste vriend, maar kan hij die vriendschap wel beantwoorden? Is hij net zo'n goede vriend voor Dummie als dat Dummie voor hem is? Goos twijfelt en worstelt. Deze emoties zorgen ervoor dat het boek meerdere lagen heeft.

Luister nu gratis naar: Dummie de mummie en de Schat van Sohorro.

Dit toffe boek over allerlei gekke avonturen kan je nu gratis 30 dagen lezen op allerlei verschillende apps. Het is mogelijk om dit heel vliegensvlug en gemakkelijk te downloaden. Zo kan je het altijd lezen wanneer het jij er zin in hebt! Start nu!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis