Dummie de mummie en het geheim van Toemsa
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

Dit boek is opnieuw vol avonturen van Dummie en Goos. Ze gaan samen op schoolreisje en daar begint het avontuur. Ze ontmoeten namelijk Toemsa. Dat is een krokodil die in de dierentuin woont waar de vriendjes naartoe gaan. Dierenverzorger Hamid ontdekt een geheim van zijn vriend Toemsa en er moet iets gebeuren om dat tegen te houden. Misschien kan het geheim van de krokodil voorkomen dat hij moet verhuizen. U kunt nu Dummie de mummie en het geheim van toemsa 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

In het negende boek van deze serie gaan de vriendjes Dummie en Goos op schoolreisje. Ze ontmoeten daar krokodil die goed bevriend is met dierenverzorger Hamid. De krokodil moet weg uit de dierentuin. Zou er een oplossing voor zijn in Dummie de mummie en het geheim van toemsa?

In Dummie de mummie en het geheim van toemsa blijkt de krokodil een geheim te hebben, waardoor het misschien mogelijk is dat hij in de dierentuin kan blijven, samen met zijn vriend Hamid, de dierenverzorger. Het geeft de vrienden hoop dat er misschien toch een oplossing is.

Aanrader voor wie?

De serie over Dummie de mummie is inmiddels zo'n succes dat het ook verfilmd is. Dat is niet raar, aangezien de schrijfster met haar humoristische vertelwijze kinderen van alle leeftijden weet te boeien. Ook dit verhaal is weer vol spanning, avontuur en humor.

Dit negende boek in de serie Dummie de mummie werd getipt door de Nederlandse Kinderjury. Het is niet voorspelbaar geschreven, zodat er genoeg spanning blijft om erachter te komen of het plan van de vriendjes om Toemsa te helpen tijdens de parade van de dierentuin, zal slagen.

Luister gratis naar Dummie de mummie en het geheim van toemsa

Bent u benieuwd naar de avonturen van Dummie en Goos? Wilt u weten hoe het afloopt met hun vrienden Hamid en de krokodil Toemsa in de dierentuin? Luister nu 30 dagen gratis Dummie de mummie en het geheim van toemsa op bepaalde luisterboek apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis