Echte dokters huilen ook
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Echte dokters huilen ook

Echte dokters huilen ook is een aangrijpend verhaal van een kankerspecialist die zelf kanker krijgt. Hij ziet nu ook de kant van zijn patiënten en dat verandert veel voor hem. Niet enkel van buiten maar ook in zijn gedachten. Van zich in de voeten van zijn patiënten kunnen inleven tot het vreemde gevoel van door je collega's verzorgd worden wanneer je zelf niet veel meer kan doen. Wat heeft het leven dan nog van zin? Luister nu 30 dagen gratis naar het boek!

Een hartverscheurende roman over een kankerspecialist die zelf kanker krijgt met alle gevolgen van dien

In Echte dokters huilen ook word je meegenomen in de tweestrijd van een arts. Dat hij nu zelf ziek is laat zijn hele gedachtengang veranderen. De andere kant van de ziekte, hoe voelt dat nu? Hij kiest ervoor om door zijn naaste collega's te worden behandeld.

In Echte dokters huilen ook beleven we een adembenemend avontuur van een kankerspecialist die zelf kanker krijgt. Eerst was hij een dokter vol zelfvertrouwen en daarna een kwetsbaar, ziek persoon. In dit boek volg je het hele proces. Hoe gaat hij hiermee om en denkt hij na de ziekte anders over zijn beroep?

Voor wie is dit boek een aanrader?

Wat zou je zelf doen indien je kanker kreeg? En wat als je zelf een specialist was? Plotseling en zonder dat je er iets aan kunt doen van specialist naar patiënt doet iets raars met je. Een aanrader voor wie graag realistische en pakkende verhalen leest.

Het boek neemt je mee in de emotionele achtbaan van een kankerpatiënt. Krijgt de arts nu andere inzichten nu hij zelf de patiënt is? Het boek gaat over acceptatie, eenzaamheid en de waardering voor het leven. Het neemt je mee in de wereld van de genezer en de patiënt.

Luister gratis naar echte dokters huilen ook

Je kunt nu 30 dagen lang gratis luisteren naar Echte dokters huilen ook. Te beluisteren via diverse apps en geniet van een goed luisterboek! Of je nu online of offline wilt luisteren, er zijn talloze titels om uit te kiezen.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis