Enter
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Enter

Dit boek vertelt over Tyler die jaren geleden een getuigenis tegen haar man aflegde, en nu met haar dochter Charlie onder een andere naam in Amsterdam leeft. Als onderdeel van het getuigenbeschermingsprogramma is niemand op de hoogte van haar oude leven. Zelfs haar dochter weet van niets. Totdat Charlie haar kluis opent en ontdekt dat haar vader nog leeft. Ze besluit hem te gaan zoeken, waardoor de hele bodem onder het getuigenbeschermingsprogramma wordt weggeslagen. Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar Enter.

Samenvatting

In Enter leeft Tyler jarenlang met dochter Charlie onder de mantel van het getuigenbeschermingsprogramma en waant ze zich veilig. Totdat Charlie ontdekt dat haar vader nog leeft en ze naar hem op zoek gaat. Vervolgens verdwijnt haar dochter en wordt in Amerika een marshal neergeschoten. Dan ontstaan twijfels.

Na de moordaanslag op een marshal in Amerika beseft Tyler in Enter dat haar leven ook niet veilig is. Zij zoekt contact met de mensen van het getuigenbeschermingsprogramma maar daar heeft niemand van haar zaak gehoord. Wie is die marshal? Hoe betrouwbaar is iedereen uiteindelijk?

Aanrader voor wie?

Een spannend en meeslepend boek vol leugens en intriges. Het boek heeft korte hoofdstukken en daardoor is het met veel vaart geschreven en leest het bijzonder prettig. Het boek heeft een open einde, wat maakt dat het vervolg ook zeker gelezen moet worden.

De zoektocht naar haar dochter en de twijfels die ontstaan over het leven dat ze dertien jaar lang samen in Amsterdam hebben geleefd, zorgen voor verrassende plotwendingen. Met de dubbele agenda's van de personages houdt dit boek tijdens het lezen zeker uw aandacht vast.

Luister gratis naar Enter

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter het getuigenbeschermingsprogramma en de verdwijning van Charlie en de zoektocht van haar moeder? Luister dan nu hoe het verder gaat. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis naar Enter op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis