Essentialisme
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Essentialisme

De titel van het boek geeft feitelijk al aan waar het over gaat; de essentie van het leven. Hoe vindt u een goede balans tussen de dingen die noodzakelijk zijn en wat zijn de zaken die minder belangrijk zijn? Dit boek helpt u op weg onderscheid te maken en geeft aanwijzingen hoe u ook met minder kunt doen, of dingen op het juiste moment kunt aanpakken. Zodat uw energie op de juiste manier benut wordt. U kunt nu Essentialisme 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

In Essentialisme wordt de lezer op weg geholpen in het verwerken van alle informatie die we dagelijks voorbij zien komen. Dit komt bijvoorbeeld door social media. Hoe gaat u om met de continue stroom van informatie, wat is belangrijk en wat nu juist niet?

In Essentialisme helpt de schrijver om onderscheid en keuzes te maken de informatie die we dagelijks voorbij zien komen. Hoe ziet u het verschil tussen belangrijk en niet-belangrijk en vooral, hoe houdt u het vol? De schrijver coacht u in dit boek als ervaringsdeskundige.

aanrader voor wie?

Het boek is toegankelijk en makkelijk leesbaar. Het geeft inzicht in de dingen die belangrijk in het leven zijn en laat zien hoe u meer voldoening kunt halen uit de dingen die u doet. Welke dingen moet u doen of wat moet u juist laten?

De schrijver geeft aan de hand van zijn eigen ervaringen als business strategist en public speaker praktische tips aan iedereen die in de hedendaagse informatiestroom de weg kwijt raakt. Het is niet alleen toepasbaar in het professionele leven maar ook zeker in het dagelijks leven.

Luister gratis naar Essentialisme

Heeft u behoefte aan het onderscheiden van wat belangrijk is in het leven? Wilt u weten hoe u dit het beste aan kunt pakken, wat u daarvoor moet doen? Profiteer dan nu van dit aanbod. Luister nu 30 dagen gratis Essentialisme op bepaalde luisterboek apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis