Fernando Ricksen - De Finale Strijd
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Fernando Ricksen - De Finale Strijd

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gaat over het leven van de oud prof voetballer Fernando Ricksen in zijn strijd tegen de spierziekte ALS. De slopende ziekte wordt uiteindelijk geaccepteerd door Ricksen die direct de strijd aangaat. Het langdurige proces van ALS en de vechtlust van Fernando wordt in dit boek beschreven. Het boek is geschreven door zijn vrouw Veronica Ricksen en goede vriend Vincent de Vries. Het boek is nu gratis 30 dagen lang te luisteren, grijp snel je kans!

Levensverhaal van Fernando Ricksen

Fernando Ricksen - De Finale Strijd gaat over het leven van oud profvoetballer Fernando Ricksen. Het draait vooral om het moment van het krijgen van de diagnose ALS naar de acceptatie van de ziekte en de finale strijd.

Fernando Ricksen - De Finale Strijd laat zien hoe je ook positief kan blijven in een strijd die je niet kunt winnen. Hoe je eerst je geld verdient in de profsport en uiteindelijk afhankelijk bent van anderen.

Voor wie is dit boek een aanrader?

Fernando Ricksen - De Finale Strijd is een aanrader voor mensen die geïnspireerd willen raken door wat je met een positieve instelling kunt bereiken. Lees het verbazingwekkende waargebeurde verhaal van Fernando Ricksen en zijn strijd tegen ALS.

Fernando Ricksen - De Finale Strijd neemt je mee in een periode van 6 jaar leven met deze slopende spierziekte. Fernando heeft met zijn positieve instelling de harten van velen weten te veroveren. Een inspirerend en emotioneel verhaal.

Luister gratis naar Fernando Ricksen - De Finale Strijd

Geïnteresseerden kunnen nu gedurende 30 dagen gratis luisteren naar het audioboek Fernando Ricksen - De Finale Strijd op verschillende applicaties voor luisterboeken. Maak gebruik van deze gelegenheid en luister er nu naar! Waar wacht je nog op?

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis