Gemeen spel
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Gemeen spel

Het boek vormt het eerste deel van een leuke kinderboekenserie, Froekje en Mies. Froekje en Mies zijn twee jonge meiden die in de zesde klas zitten en BFF zijn (beste vrienden voor altijd). In dit gedeelte gaat het over een vriendschap die onder druk komt te staan wanneer een nieuw meisje, Tessa, naast Mies op de schoolbank terecht komt. Het schrijversduo vond de inspiratie toen ze elkaar ontmoetten als respectievelijk lerares en hulpouder. Je kan nu 30 dagen gratis luisteren naar Gemeen spel.

Samenvatting

De twee meiden in Gemeen spel houden best van een beetje actie in hun leven. Froekje heeft als hobby schaatsen maar er is altijd Kasper die vervelend doet. Waarom?

Mies is treurig als haar moeder alweer op zakenreis moet. Froekje bedenkt een oplossing. Verandert de komst van het nieuwe meisje Tessa alles? Het antwoord vind je in Gemeen spel.

Aanrader voor?

Het boek richt zich tot kinderen van 9 tot 12 jaar. De avonturen van de twee hoofdpersonages, Froekje en Mies spelen zich af in een alledaagse omgeving.

Als jonge lezer of luisteraar word je als het ware in het verhaal opgezogen en ben je een deel van het avontuur en de emoties die ermee gepaard gaan.

Luister gratis naar Gemeen spel

Een luisterboek kan je altijd overal met je meenemen. Je hebt nu als gebruiker bij verschillende luisterboek apps de mogelijkheid 30 dagen lang gratis te luisteren naar Gemeen spel.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis