Grimmige avonturen van Sabrina
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Grimmige avonturen van Sabrina

In het boek draait het om magie en toverspreuken. De hoofdpersoon wordt 16 jaar en moet kiezen tussen het leven met haar vrienden en haar vriendje Harvey Kinkle, alle leuke dingen die ze daarmee doet, of zich overgeven aan haar studie en de 'normale wereld' achter zich te laten. De keuze blijkt een stuk moeilijker te zijn dan ze dacht. En dan gebruikt ze ook nog de verkeerde spreuk. Je kunt nu Grimmige avonturen van Sabrina 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

In de grimmige avonturen van Sabrina wordt het normale tienerleventje van de hoofdpersoon volledig anders als ze 16 wordt. De keuze tussen haar magische familie en de 'normale' vrienden is niet gemakkelijk voor haar. En ze weet ook niet of haar vriendje Harvey wel verliefd op haar is.

Om de liefde van haar vriendje te testen gebruikt ze in de Grimmige avonturen van Sabrina een spreuk, maar dat gaat volledig mis. Er verschijnt een bosgeest die zich er mee gaat bemoeien en alles werkt ineens averechts. De hoofdpersoon twijfelt of magie wel de juiste weg is.

Tieners

De Ierse Sarah Brennan Rees is een bestseller schrijfster. Zij heeft al een aantal boeken op haar naam staan en is vooral bekend om het schrijven van Young Adult Fantasie verhalen. De Grimmige avonturen van Sabrina is het gloednieuwe eerste deel in de serie Grimmige avonturen.

De Grimmige avonturen van Sabrina is gebaseerd op de Netflix serie Chilling adventures of Sabrine. Het is vlot geschreven, er is genoeg geheimzinnigheid, wat onvoorspelbaarheid en je leert de familie van Sabrina kennen als een beetje chaotisch en vreemd, wat het boek leuk maakt.

Luister naar gratis naar De Grimmige avonturen van Sabrina.

Ben je ook benieuwd hoe het verder gaat met Sabrina, haar vriendje en de spreuk en haar keuze tussen de normale en magische wereld? Laat je meeslepen in het avontuur. Profiteer nu en luister nu 30 dagen gratis naar De Grimmige avonturen van Sabrina.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis