Gung Ho!
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Gung Ho!

Gung ho! vertaald uit het Chinees betekent Samenwerken en dat is de essentie van succesvol leiding geven. Kenneth Blanchard en Sheldon Bowles combineren hier westerse kennis en Indiaanse wijsheden om een bedrijf te helpen zijn maximale potentie te halen. Er komt veel wijsheid bekijken, maar het boek is veel meer dan een saai pakje theorie. Zowel Kenneth Blanchard als Sheldon Bowles zijn succesvolle zakenmannen, trainers, auteurs en sprekers op het gebied van leiding geven. Luister gratis naar deze prachtige combinatie van verschillende type wijsheden.

Samenvatting

Het gebeurt niet zo gauw dat je een verhalend managementboek tegenkomt waarin dieren zoals eekhoorns, bevers en eekhoorns een belangrijke rol spelen. Toch is dit precies hetgeen dat Gung Ho! zo pakkend maakt en vanaf het voorwoord je volledige aandacht te pakken krijgt.

Wij mensen kijken graag naar de natuur om er wat uit te leren en verregaande technologieën ermee te ontwikkelen. Dit geldt ook voor leiding geven. In Gung ho! wordt er op een levendige en praktische manier de werkwijze van wezens in het dierenrijk geadapteerd naar management systemen.

Aanrader voor?

Volgens recensent Sonja de Bruin maakt de levendige wijze waarop Gung ho! is geschreven het aantrekkelijk voor een ieder. Het verslag is makkelijk te volgen doordat de drie hoofdregels consequent worden toegepast en er zelf een voorbeeld uit de praktijk gebruikt wordt om de methode te toetsen.

Volgens een ander recensent Pierre Pieterse, wekt het geen verbazing dat Gung ho! met zijn simpele schrijfwijze in de top 100 prijkt en een bestseller is. Met zijn romanachtige vertelvorm, centrale wijsheden en flinterdunne verhaaltjes is het boek een echte bijzonderheid tussen de managementboeken.

Luister gratis naar Gung ho!

Wie had gedacht dat spannende verhalen met dieren in het hoofdrol alleen voor kinderen waren weggelegd, heeft het glad mis! Belangrijke elementen van management zoals zelf exploratie, drijfveer, aanmoediging en samenwerking kunnen we ook van de dieren leren. Luister 30 dagen gratis via verschillende apps naar deze aparte managementpublicatie.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis