Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp

Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp is een luisterboek over het leven van Han en zijn familie. Han's moeder is een huisvrouw, zijn vader werkt en hij gaat naar school. Dit gaat door totdat zijn vader ziek wordt. Hierna werkt zijn moeder en doet Han het huishouden. Luister nu 30 dagen gratis naar het verhaal van de gewone, maar toch zo ongewone jonge Han. Het is een heerlijk satirisch boek dat zich in de jaren 70 afspeelt, maar ook vandaag de dag nog zeer actueel en herkenbaar is.

Een pakkend verhaal over hoe alledaags toch spectaculair kan zijn

Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp volgt het verhaal van Han, een gewone jongeman die naar school gaat, net als vele anderen. Leren gaat hem niet zo goed af, werken ook niet. En dan wordt zijn vader ziek. Wat nu? Het leven van een jongeling in de jaren 70.

Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp is een luisterboek geschreven door Heere Heeresma. Het laat zien hoe een normaal leven toch niet zo normaal is. Je volgt hoe het alledaagse leven van een gezin in de jaren 70 van normaal naar extreem gaat.

Wie van een mix van realiteit maar toch iets spannends houdt, kan hier zéker van genieten

Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp is een roman als elke andere, alleen net iets realistischer. Het volgt een normaal gezin van moeder, vader en zoon. De zoon gaat naar school, de vader werkt buiten en de moeder doet het huishouden, maar dan?

Wat je nu normaal vindt, was anders in de jaren 70. Dat wordt snel duidelijk in deze realistische luister roman van Heere Heeresma. Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp volgt Han, van studerende zoon, naar werkende man naar? Je hoort het allemaal in dit boek!

Luister gratis naar Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp

Luister nu 30 dagen gratis via een applicatie naar luisterboeken zoals Han de Wit gaat in ontwikkelingshulp en zoveel meer. Er zijn talloze titels om uit te kiezen, en je kunt de boeken online en offline beluisteren.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis