Het labyrint der geesten
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het labyrint der geesten

Het labyrint der geesten gaat over Daniel Sempere die vaak nare dromen over zijn moeder heeft. Dromen waar zijn moeder onder verdachte omstandigheden is overleden. Als hij op zoek gaat naar de werkelijke reden, ontmoet hij Alicia die een verdwijning van een bekende politicus moet ophelderen. Tijdens haar zoektocht komt ze in Daniel zijn boekhandel terecht, en dan raakt hun zoektocht met elkaar verbonden. Wil je meer weten over het verhaal? Het boek is nu gratis te beluisteren.

Dit mysterieuze boek gaat over een zoektocht naar de waarheid

Het labyrint der geesten gaat over Daniel Sempere, die nog altijd droomt over zijn moeders dood. Hij krijgt hulp van zijn beste vriend Fermin, maar Daniel wil het mysterie rond de dood van zijn moeder zelf te ontrafelen, en wil graag van zijn nachtmerries afkomen.

Het labyrint der geesten is boek vol mysterie. Daniel gaat op zoek naar de waarheid omtrent zijn moeders dood. Het moment dat hij de waarheid gaat achterhalen ontmoet hij een Alicia, dat een verdwijning van een politicus moet ophelderen. Tijdens hun zoektocht naar de waarheid zetten ze hun leven in gevaar.

Iedereen die van mysterie houdt kan genieten van dit boek

Als Alicia en Daniel elkaar in de boekwinkel ontmoeten, begint een nauwe en verweven zoektocht naar een duister complot uit het verleden. Niet alleen hun eigen leven komt in gevaar, maar ook dat van anderen.

Mysterieus en vol passie is het boek labyrint der geesten geschreven. Een verhaal dat zich afspeelt in het mooie Barcelona. Een zoektocht vol gewelddadige zaken. Het leven van twee mensen wordt op het spel gezet alleen omdat ze zoeken naar de waarheid. Hoe loopt het met hen af?

Luister gratis naar het labyrint der geesten

Luisteraars kunnen voor 30 dagen lang gratis naar het luisterboek het labyrint der geesten luisteren. Download de app en luister ook naar andere spannende verhalen. Je kunt de boeken offline en online beluisteren, waar je ook bent.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis