Het meisje in de toren
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het meisje in de toren

Het meisje in de toren is het vervolg op de Beer en de nachtegaal van Katherine Ardens. Het is een magisch verhaal dat zich afspeelt in een aantrekkelijk Rusland. Arden's weelderige en lyrische manier van schrijven cultiveert een bedwelmende en diepgewortelde atmosfeer, en haar geweldig gevoel voor tempo draagt ​​de roman voort met een voortstuwende clip. Een meesterlijk verteld verhaal over folklore, geschiedenis en magie met een betoverende heldin in het hart van dit alles. Je kunt het boek nu gratis beluisteren.

Samenvatting

Het meisje in de toren is een fantasieverhaal, vol avontuur en heldendaden. Het speelt zich af in het koude Rusland. Vasilisa’s gave om te zien wat anderen niet doen, trekt de aandacht van Morozko - Frost, de winterdemon uit de verhalen. Samen redden ze haar volk van de ondergang.

De hulp van Frost brengt echter kosten met zich mee. Haar mensen hebben haar als heks veroordeeld. Maar nadat Vasilisa in een schermutseling met bandieten zegeviert, verandert alles. Ze wordt tot held gezalfd. Helaas stoppen de uitdagingen hier niet. Lees het allemaal in het meisje in de toren.

Voor wie is dit boek een aanrader?

Dit audiobook is voor om het even wie zijn of haar gedachten wil verzachten bij het nemen van een pauze, een autorit naar huis; of voor wie het tv kijken wil vervangen door audioboeken. Je zult niet teleurgesteld zijn. Dit sprookje is een beetje duister maar niet eng.

Het is erg verslavend en brengt je op het puntje van je stoel. Bovendien heeft de verteller een prettige stem om naar te luisteren. Het boek is ongelooflijk rijk aan geschiedenis en cultuur van het tijdperk, terwijl het de sprookjesachtige aspecten naadloos integreert. De verteller heeft uitstekend werk geleverd.

Luiter gratis naar Het meisje in de toren

Je kunt nu 30 dagen gratis naar het luisterboek 'Het meisje in de toren' en vele andere titels luisteren. Kies hiervoor een van de luisterboekapps op deze pagina en start vandaag nog met het beluisteren van je favoriete boeken. Ideaal om te ontspannen na een drukke werkdag!

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis