Het meisje uit Brooklyn
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het meisje uit Brooklyn

In het boek staat Raphael Barthélémy op het punt te trouwen met Anna Becker. Drie weken voor de grote dag confronteert ze hem met de vraag of hij nog steeds van haar zou houden als ze iets vreselijks deed. Hij neemt aan van wel. Vervolgens laat ze hem een foto zien. Terwijl Raphael nog van de schok moet bijkomen, verdwijnt Anna spoorloos. En gaat Raphael naar haar op zoek. U kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar Het meisje uit Brooklyn.

Samenvatting

Het meisje uit Brooklyn vertelt hoe de wereld van Raphael, die over drie weken zou gaan trouwen met Anna, door haar volledig op zijn kop wordt gezet. Zij laat hem een foto zien waardoor hij niet meer weet of hun liefde onvoorwaardelijk kan zijn.

Als Anna in Het meisje uit Brooklyn een foto aan Raphael laat zien, zegt ze 'dat het door haar komt'. Raphael moet dit verwerken en vertrekt geschokt en zonder iets te zeggen. Als hij weer terugkomt, is Anna verdwenen en gaat hij naar haar op zoek.

Aanrader voor wie?

In deze spannende thriller geeft de Franse schrijver stukje bij beetje de geheimen en verrassingen rond het meisje uit Brooklyn prijs. Door de manier waarop hij dit beschreven heeft, blijft het tot het einde spannend hoe het uiteindelijk af zal lopen.

De auteur is erin geslaagd de verhaallijnen zodanig vorm te geven, dat tijdens het lezen niet direct duidelijk is wat de diverse gebeurtenissen met elkaar te maken hebben. Hierdoor is het einde verrassend. De beeldende manier van schrijven maakt het vlot leesbaar.

Luister gratis naar Het meisje uit Brooklyn

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter de foto van Anna? Wie is het meisje uit Brooklyn? Luister hoe de zoektocht van Raphael naar Anna verlopen is. Profiteer nu van dit aanbod. Luister 30 dagen gratis op diverse luisterboeken apps.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis