Het raadsel van alles wat leeft
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het raadsel van alles wat leeft

Dit leuke en meeslepende boek werd in 2014 bekroond met De Gouden Griffel, het Gouden Penseel voor de illustraties en de Gouden Tulp. Met andere woorden zo een beetje alles wat er aan prijzen voor een auteur te winnen valt in Nederland. Jean Paul Schutten is erin geslaagd met zijn werk de complexiteit van de evolutie en alles wat eraan verbonden is, te formuleren in een voor iedereen begrijpelijke taal. Luister nu 30 dagen gratis luisteren naar Het raadsel van alles wat leeft.

Samenvatting

In Het raadsel van alles wat leeft legt Jan Paul Schutten je alles uit wat je wilt weten over het leven op aarde. Je vindt er niet enkel antwoorden op de oorsprong van het leven maar ook de geschiedenis van de aarde wordt begrijpelijk weergegeven.

Het boek Het raadsel van alles wat leeft is opgebouwd uit elf overzichtelijke hoofdstukken. Elk hoofdstuk bestaat uit twee pagina's. Ook de grote vragen over de schepping en de evolutie komen aan bod maar zonder dat de auteur belerend wil zijn en ons tot een keuze wil verplichten.

Aanrader voor?

Het Raadsel van alles wat leeft is een leuk boek voor iedereen maar is in de eerste plaats gericht op kinderen die zich beginnen te interesseren in natuur en wetenschappen en die op zoek zijn naar de eerste antwoorden op wat, hoe en waarom?

Ouders en grootouders houden van dit boek doordat ze hun kennis kunnen opfrissen en hun kinderen en kleinkinderen kunnen begeleiden tijdens hun ontdekkingstocht over het leven op aarde. De illustraties ontsprongen aan het brein van illustrator Floor Rieder zorgen ervoor dat het makkelijk verteerbaar blijft.

Luister gratis naar Het raadsel van alles wat leeft.

Vind je het gewoon leuk dat een boek aan jou voorgelezen wordt? Dan ben je hier zeker op de juiste plaats. Je hebt nu de éénmalige mogelijkheid om als gebruiker bij verschillende luisterboek apps 30 dagen lang gratis te luisteren naar Het raadsel van alles wat leeft.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis