Het spel van de engel
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het spel van de engel

Het spel van de engel is een luisterboek over David, die als jonge schrijver in de jaren '20 zijn brood wilt verdienen. Er zit liefde, avontuur, en zoveel meer in het boek verborgen. David krijgt een schrijfopdracht omhuld met mysterie, van een opdrachtgever die net zoveel mysterie meeneemt. Heftige gebeurtenissen volgen en nemen David mee in een wereld vol duisternis. Hoe loopt dit af? Je kan dit allemaal te weten komen in dit luisterboek. Luister nu 30 dagen gratis.

Een boek over David en zijn zoektocht naar het auteurschap

Het spel van de engel gaat over David, een jonge schrijver in Barcelona. Hij is op zoek naar zijn grote doorbraak en wil zijn brood verdienen met schrijven. Dan krijgt hij een aanbod dat hij niet kan afslaan. Maar of dat nu zo'n goede keuze is?

David kan flink verdienen met deze nieuwe opdracht. Al snel zal hij zich afvragen of geld wel alles waard is. Wanneer zijn vader wordt vermoord, komt David terecht in een wereld vol met duistere gebeurtenissen. Het spel van de engel, beluister het hier!

Voor wie is dit boek een aanrader?

De schaduw van de wind was het eerste deel in deze reeks. Dit boek is met open armen ontvangen. Wie toen al enthousiast was, wil zeker het boek Het spel van de Engel lezen. Dat het vak van de schrijver allerminst saai is, merk je hier snel.

Het spel van de engel heeft alles te maken met ambities. En ook hoe ambities mogelijk je beoordeling kunnen vertroebelen. Vriendschap, verraad en liefde, het komt allemaal voorbij in het boek. Het is een meeslepend verhaal, en het is moeilijk om te stoppen. Ontdek het hele verhaal in dit luisterboek!

Luister gratis naar Het spel van de engel!

Je kunt 30 dagen lang gratis luisteren naar dit luisterboek en vele andere boeken in onze app! Maak gebruik van het aanbod en geniet van boeken als deze, over een beginnende schrijver en zijn ervaringen. Je kunt de boeken online en offline beluisteren.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis