Hex
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Hex

Een ogenschijnlijk pittoresk dorpje is het decor voor het boek van Hex, waar niets is wat het lijkt. Eenmaal binnen de grenzen van het dorp, kom je er ook nooit meer weg. Gedoemd om tot je dood te blijven. Met de Wylerheks als inwoonster, een vrouw uit de zeventiende eeuw die nog altijd door de straten dwaalt. Haar ogen en mond dichtgenaaid, voor altijd gesloten. Iedere inwoner weet dat haar aanwezigheid voor de buitenwereld geheim moet blijven. Maar niet iedereen wil zich daaraan houden. Gratis 30 dagen luisteren.

Samenvatting

Hex speelt in een ogenschijnlijk idyllische dorpje, waar niets is wat het lijkt. Eenmaal inwoner van het dorp, kom je nooit meer weg. Iedereen is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw. Haar mond en ogen zijn dichtgenaaid en mogen nooit geopend worden.

De Wylerheks is de hoofdpersoon in Hex. De inwoners van het dorp Beek mogen niet spreken over haar aanwezigheid, dat weet iedereen. Een groep jongeren besluit deze regel te schenden en maakt haar aanwezigheid bekend via social media. De gevolgen hiervan zijn niet te overzien.

Voor wie is dit boek een aanrader?

'Vreemd', 'bizar' maar ontzettend spannend. Stephen King noemde Hex 'Briljant en volstrekt origineel'. Met dit boek heeft de schrijver een spannende thriller neergezet waar horror en volkslegendes voorbij komen. Een duidelijke en gedetailleerde schrijfstijl maakt het een unieke leeservaring voor liefhebbers van dit genre.

Thomas Olde Heuvelt heeft met Hex een zeer spannende en originele thriller geschreven, waarbij symboliek niet gemeden wordt. De prominente rol in het verhaal van social media en de videoblogs die gebruikt worden, maken dat het verhaal modern is, ondanks de aanwezigheid van de middeleeuwse heks.

Luister gratis naar Hex

Deze spannende en soms zelfs lugubere horrorthriller is zeker de moeite waard om nader kennis mee te maken. Liefhebber van dit genre? Ontdek de bestseller en luister nu 30 dagen gratis naar Hex via de verschillende luisterboek apps op deze pagina. Je zult er geen spijt van hebben.

Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis